نیولایف مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 3934 عنوان بعد طلاق چی میشه؟ 508 بازدید | 55 پست می خوام بدون اینکه به خونوادم بگم طلاق بگیرم و یه خونه اجاره کنم.کسی هست اینکارو کرده باشه؟بعد طلاق چکار کردین؟خیلی سخته؟خیلی می ترسم و نگران و ناراحتم.فکر می کنم از پا در میام و نابود میشم😔😔😌 1400/06/22 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 فداتشم من ایشالاخوشبخت شی استرس نگیربخداتکیه وتوکل کن وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
خانهدارناوارد عضویت: 1400/03/24 تعداد پست: 8011 بستگی به شخصیتت دارهاگه قوی باشی که میتونی و فکر خیلی خوبی ام خست که به استقلال فکر میکنیاگه ام ضعیف باشی که هیچی دیگه چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
170mitra عضویت: 1399/04/09 تعداد پست: 2639 چن سالته بچه داری خونه یا ماشین یا پس انداز داری ؟؟؟اگ پول داشته باشی اصلا سخت نیس از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
نیولایف مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 3934 بستگی به شخصیتت داره اگه قوی باشی که میتونی و فکر خیلی خوبی ام خست که به استقلال فکر میکنی ... یک میلیارد فقط مهریه میده
maederz عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 2179 شما طلاق گرفتی؟ نه مجردمدوتا از آدمای نزدیک زندگیم جدا شدنخیلی زندگی خوبی دارن
لبخندستاره عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 579 خیلی سخته ، ولی من شرایط تورو نمیدونم عزیزم ، اگه شوهرت خیلی بده که سختیه این کار برات لذت بخش میشه
aaa1376 عضویت: 1400/04/10 تعداد پست: 178 اگه بچه نداری خیلی خوبه طلاق بهتر از تحمل ی زندگی مزخرفه راحت میشی آزاد و رهااا
نیولایف مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 3934 چن سالته بچه داری خونه یا ماشین یا پس انداز داری ؟؟؟ اگ پول داشته باشی اصلا سخت نیس&n ... بچه ندارم.یک میلیارد مهریه.یه کوچولو طلا دارم.باید برم دنبال کار.بعد اینکه طلاق گرفتم به خونوادم می گم
sare7788 عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 5194 مهریه بده و بتونی یه خونه بخری و بری سرکار هیچم سخت نیست بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
ملکه_عاشق عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 35940 یک میلیارد فقط مهریه میده خب خوبه شاغلم اگه هستی که دیگه یه زندگی عالی حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂 وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩🦯