2777
2789
عنوان

بعد طلاق چی میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 55 پست

من خودم با پول مهریه و طلاهام یه خونه کوچیک خریدم کار کردم و ماشین خریدم ولی اللن بعد ۶ سال احساس تنهایی اذیتم میکنه فقط 

خدایا همه مریضها رو شفا بده در کنارش مادر منم شفا بده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه میلیارد که عالیه!طبقه متوسط زندگی کن خب ...یه60متری که دیگه حتمااااا میدن ...

واقعا عالیه به نظرت؟

مرسی دلگرمی میدی

والا مجبورم اجاره کنم

رهن ۱۰۰ تومن اجاره هم برجی ۳۵۰۰

بذارم تو بانک بقیش رو بهره بخورم

کل مهریم البته دو میلیارد و پونصده که می گه نمیدم همش رو

فقط یک تومن

بعدم تو اصفهان با این هزینه ها سرسام آور چند سال دیگه یه میلیارد ارزشش اندازه ۱۰۰ میلیون الانه😒

اصفهان.نه

خوب دیگه کم کم باید به فکر یه شغل هم  باشی

فکر میکنم اونجا بتونی با یه تومن خونه خوب بخری؟🤔

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
واقعا عالیه به نظرت؟ مرسی دلگرمی میدی والا مجبورم اجاره کنم رهن ۱۰۰ تومن اجاره هم برجی ۳۵۰۰ بذار ...

آره 1میلیارد هم غنیمته والا!

ولی به نظرمن بخر خونه روحتی اگه کوچیک باشه.بعدشم حتما منبع درامد دست وپاکن براخودت

تبریزم من اینجا هرمنطقه ای یه قیمتی داره خونه ولی تومحله خودمن با1میلیاردیه85متری عالی میشه خرید شایدم بزرگتر

واقعا عالیه به نظرت؟ مرسی دلگرمی میدی والا مجبورم اجاره کنم رهن ۱۰۰ تومن اجاره هم برجی ۳۵۰۰ بذار ...

اصلا این اشتباه رو نکن باهاش خونه بخر بزا هم اجازه خونه ندی هم پولت از ارزش نیفته اگه خونه رهن کنی هر سال باید ۱۰۰ بزاری رو پول پیشت به خودت میای میبینی هم تو بانک پول نداری هم خونه نداری شما طلاهاتو بفروش یه ۱۰۰تومن ردیف کن بزا صندوق لوتوس پارسیان ماهیانه یک و نیم بگیر وقتی اجاره خونه ندی با یک و نیم یه جور سر میکنی تا یه کار پیدا کنی