شاخک بزرگ نمیشه یا از قبل بزرگ بوده یا اینکه ورم کردن و التهاب دارن که به مرور برطرف میشه چقد گذشته ...
من دوماهه عمل کردم ، قبل عمل هیچ مشکل تنفسی و آلرژی و اینا نداشتم ، فقط دارم میمیرم از ناراحتی ، کاش قدر نعمتی که خدا بهم داده بود میدونستم ، توروخدا برام دعا کن مثل قبل بشه همه چی ، کاش اون پولی که دادم بابت عمل میدادم به یه نیازمند و سلامتیم حفظ میشد ، نذر کردم خدا کمکم کنه تا سال دیگع همین موقع مشکلات بینیم درست بشه به شکرانه ش یه مبلغی رو به یه کسی که بیماری داره و نیازمنده هدیه بدم ، خدا فقط کمکم کنه و منو ببخشه که ندیدم نعمت تنفسو، شکرگزارش نبودم، فقط اشکام از ناراحتی میریزه ، عذاب وجدان بدی دارم ، قلبم درد گرفته از ناراحتیم، دردمو به هیچکس نمیتونم بگم چون هیچکس راضی نبود که برم ای خدا غلط کردم
ایشالا که مشکلی نیستچرا نمیری دکترت ویزیت کنه؟!شست و شو زیاد نده، روزی دو بار کافیه، شاید دکترت لازم ...
دکتر خودم به بار یک ماه بود رفتم اصلا نگاه به هیچی نکرد و فقط گفت طبیعیه که تا یه سال تنفس طول میکشه که درست بشه و حتی عکس حفره ی بینیمو هم برای دستیارش فرستادم گفتم این شاخک ها طبیعیه که ورم کردن و بزرگ و قرمزن گفت آره طبیعیه ، نمیدونم چکاری بود با خودم کردم واسه یه نفس خودمو محتاج دکتر کردم ، بینیم ظاهرش چاق نبود خیلی صاف بود از روبه رو هم پهنای خیلی معمولی، نوکش یکم افتادگی داشت و یکم شاید گوشتی و شل
من خیلیارو دیدم اینجوری شدن عمل کردن باز ولی بازم بعد یه مدت دوباره بزرگ شدن من خودم دوساله عمل کردم ...
من دکترم ده نفر از نزدیکان منو عمل کرده حتی یکیش خواهرم که عمل سخت و ترمیمی بود رو براش انجام داد و هیچ مشکلی هم نداشت و ندارن ، من نمیدونم مال من چرا اینجوری شده؟ دکترمم بشارتی زاده هست
من فقط انتی بیوتیکداشتم هیچ داروی دیگهای نداشتم با یه سرم شستشو من از همون اول ن مشکل تنفسی ن بویای ...
من بویایی تا به هفته نداشتم بعد بیشتر شد ولی هنوزم مثل قبل نیست ، یعنی گاهی بهتره گاهی کم میشه انگار قطع و وصل میشه هی ، تنفسمم یه بار یکیش کیپ میشه یکیش باز یه بار کلا کیپ