2777
2789
عنوان

بیاید بیاید کمک خوش سلیقه هااا فقط

120 بازدید | 17 پست

خب به نام خدا

رل قبلیم ک خیلی وقته باهم نیستیم اومده خاستگاریم

دوسم داشت و خودم باعث جدایی شدم

وضع مالیش خیلی اوکیه سه تا خونه داره کلی زمین داره یه دویست شیش زیر پاشه یه موتور سنگین 23 سالشه من 18 سالمه اخلاقشم خیلی خیلی خوبه نمایشگاه ماشین داره ولی تو بورسم هست و پکیج آموزش بورس و ایناام میفروشه میگه باید درستو ادامه بدی خواهر و برادرم نداره مادرشم فوق العاده زن خوبیه هرچند خودش خیلی مذهبیه ولی زمانی ک من با پسرش بودم به هیچی گیر نمیداد و حتی پسرشو دعوا میکرد وقتی ک بحثی چیزی میشدم خودش آشتیمون میداد مشکل من اینه که یک سنم کمه دو وضع مالی ما خیلی اوکی نیست ولی اونا خیلی اوکین بعدم نمیدونم چرا چهرش به دلم نمیشینه همه چیش اوکیه ولی دماغش گندس خواستید بگید عکسشم بزارم شما به جایه من بودید شرایطو قبول میکردید و اوکی میدادید یا نه اینم بگم با شرایطی که دارم شاید دیگه خاستگار بهتری نداشته باشم😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دماغش چیکار دادی اونو میتونه در اینده عمل کنه عملم نکنه اگه خودش باهات خوب باشه و دوست داشته باشه و اخلاق و شخصیت خوبی داشته باشه توم به دلت خواهد نشست..

و اینکه الان پول تو زمانه ما چیز خیلی مهمیه اگه نباشه عشق هزارسالم به جدایی میرسه..

اگه خانوادش اهل مقایسه و...نیستن و میزاره درس بخونی و پیشرفت کنی..

و میدونی شرایط بهتر برات پیش نمیاد قبول کن..