2777
2789

من ۸ماهی تقریبا نامزدم

گوشی نامزدمو  که نگاه میکردم که اشتباه کردم.....

یکی از پیاماش با پسرعموش ک صحبت میکرده ۷.۸ماه قبل عقدمون

گفته ‌ک با ی زن ۶سال بزرگتر ازخودم درارتباطه

ورابطه.....داریم

ی فیلمی هم دیدم ک گرفته تو پارتیه وسیگارمیکشه

شب خواستگاری ب من گفت فقط قلیون میکشه

نگاهم بهش عوض شده

الان خیلی بهم عشق میده

و رمانتیکه

و طاقت نداره ۱لحظه ناراحت ببینه منو

ولی ۱.۲ بارگفت چرا بدنت تیرست و....

من خب حس میکنم دلش الانم بابقیست

و ممکنه بره سمت بقیه

چیگارکنم انگاراعتمادندارم بهش دیگه

به نظر خودت باید چیکار کنی😑

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اگر این موضوعو میفهمیدم همنقدر بهم میریختم

ولی اگر میبینی تمومشده و تو گذشتخ جامونده دیگه انقدر حساس نباش

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

همه این چیزایی ک دیدی رو یا برای همیشه ی همیشه فراموش کن

یا برو بهش بگو و ازش توضیح بخا

وگرنه تخم شک و بد دلی تو دلت همیشه تا اخر عمرتون هس و فقط تورو اذیت میکنه 

آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤

آره دیگه وقتی اهل دوستی و رابطه جنسی بوده میتونه بازم اهلش باشه، و وقتی قلیون میکشه میتونه سیگارم کشبده باشه. وقتی به ظاهرت ایراد میگیره ممکنه چشمش دنبال زنای دیگه م باشه

منطقیه.

ازدواج الزاما طرفو یهو زیر و رو نمیکنه که

!WTF : Wow That's Fantastic
همه این چیزایی ک دیدی رو یا برای همیشه ی همیشه فراموش کن یا برو بهش بگو و ازش توضیح بخا وگرنه تخم ...

بنظرم بهش نگه

بذار وانمود کنه ندونه بهتره

ممکنه روش باز بشه و بگه فهمید رابطه داشتم و ولم نکرد

تو ازدواج سنتی کاش حداقل یکی دوسال اشنابشید ،، من از نظرم حتی رابطه داشتنم مشکلی نداره تا حدودی بیاد ...

تو ازدواج سنتی هم باید حسابی طرف رو تحلیل کنه، دوران آشنایی طولانی باشه. تحقیق کنه.

مشاوره قبل ازدواج بره

!WTF : Wow That's Fantastic
بنظرم بهش نگه بذار وانمود کنه ندونه بهتره ممکنه روش باز بشه و بگه فهمید رابطه داشتم و ولم نکرد

ممکنه اون جوری ک استارتر فک میکنه نباشه و بعدها هرچیزی از همسرش ببینه فکرش بره سمت خیانت و اینجوری تا اهر عمرش اذیت بشه واسع چیز الکی

و برعکس ممکنه ک اوضاع خیلی بدتر باشه چطور باید با یه آدم خیانتکار دروغگو زندگی کنه؟

ب نظر من اگه الان ازش توضیح بخاد و کارو یکسره کنه خیلی بهتره تا این ک یک عمر با ِغصه زندگی کنه

آنکِه اَز دُشمَن بَرایِ مَن خَبَر آوَردِه بود،پیشِ دُشمَن هَم یَقیناً غِیبَتَم را کَردِه بود☕️🍩🖤
تو ازدواج سنتی هم باید حسابی طرف رو تحلیل کنه، دوران آشنایی طولانی باشه. تحقیق کنه. مشاوره قبل ازدو ...

دقیقا منظورم همینا بود عزیزم باید کامل بشناسی طرفو ، من ۸ ساله دوستم بابام هنوز میگه برات حرف کسی مهم نباشه اگه یذره باب میلت نیست تموم کن