2777
2789
عنوان

بیاین راهکار بدین که فقط شکمم اب شه و صورتم همینجوری بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 34 پست
عزیزم من دستگاه آی یو دی گذاشتم بعد زایمانم . نمیتونم دراز نشست برم . تکون میخوره و ...

الهی عزیزم..

پس تو خوردنت دقت کن...اگه ناهارتو حذف کنی قول میدم خیلی خوب و خوش اندام بشی..البته اگه بچه شیر نمیدی؟؟

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

الهی عزیزم.. پس تو خوردنت دقت کن...اگه ناهارتو حذف کنی قول میدم خیلی خوب و خوش اندام بشی..البته اگه ...

ممنون .

نه شیر نمیدم . شیر خشک خورد از اول . شیرم کم بود نتونستم بدم بهش ‌ . الان یک سالشه 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون . نه شیر نمیدم . شیر خشک خورد از اول . شیرم کم بود نتونستم بدم بهش ‌ . الان یک سالشه 

ناهار میوه بخور ولی شام مفصل بخور هر چی که دوست داری...فقط ساعت هفت و هشت بخور.دیر نخور اصلا..

خدا حفظش کنه عزیزم...

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

رژیم بلاخره روی صورتم تاثیر میذاره دیگه حالا خواهر من 93 کیلو شده بود دیگه رفت ابدومینوپلاستی انجام داد پیش دکتر شهریار حدادی اگه کسی شماره ایشونو خواست بگه من بهش بدم واقعا عالی بود کارشون