2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم و خانواده شوهرم برخورد کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 54 پست
بخدا منم همینو میگم او ک غمش نی میاد دوباره خالم میشینه پاش بهش میگ نرو حالا خسته ای همینجا بخواب&nb ...

عزیزم به شوهرت بگو کلا نیا تا وقتی خونه بگیری برام... بگو اینجوری ک نمیشه ففط برای رابطه جنسی میای اینجا

شب م نیستی بعدم خونه مادرتی فقط میای ب ک ن. ی بری نمیشا که 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یکم داری زیاده روی میکنی بزار عروسی کنی بعد راحت الان هیچی نگو زشته واقعا

بابا دیگ عروسی نمیگیرن ک الان انگاری دیگ ازدواج کردیک فقط هنو خونه زندگی نداریم تو این وضع گرونی نتونسیم جور کنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه عروسی کردین خونه مستقل بگیرین تا همسرتون صبح راحت بیاد خونه خودش ، به نظرم روش نمیشه خونه پدرتون ...

هوم خاله و اینا هم معذب میشن ک پسرشون بیاد خونمون میگن چ فایده اینجوری منو ناراحت میکنی 

بابا دیگ عروسی نمیگیرن ک الان انگاری دیگ ازدواج کردیک فقط هنو خونه زندگی نداریم تو این وضع گرونی نتو ...

اشکال نداره

به خودت نگیر

زیاد مساله مهمی نیست

خدای نکرده بحث شروع بشه خیلی بد میشه اول زندگی

چطوری برات عروسی گرفتن که خونه ندارین یعنی چی اخه

ینی ببین ی رسومات مزخرفی دارن فامیل ما دیگ میگن نداریم و فلان ی عقد ساده گرفتن با ی جشن بعد عقد ک این دگ بهش میگن عروسی واست گرفتیم تموم شد و رفت هرچی میکشم از این طرز فکرشونه

ینی ببین ی رسومات مزخرفی دارن فامیل ما دیگ میگن نداریم و فلان ی عقد ساده گرفتن با ی جشن بعد عقد ک ای ...

بگو عروسی وقتی هست جشن گرفتی و خونه وجهزیه اماده کردی اصلا کوتاه نیا

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

کاش میشد اجاره کرد با گرونی ک الان هست چیکار میشه کرد😞

والا خب پول اجاره خونه هم نداره؟ 

ببخشیدا پس چرا زن گرفته

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اسی چرا زورت میاد حرف بزنی؟ فقط میگی خونه نداریم. خب نداشته باشید، اگه عروسی کردید که یه خونه اجار ...

من که جواب همتون و دارم میدم ینی چی زورم میاو اخه  بعدم خب مادرشوهرم وقتی نکرده ی اتاق بده دستمون ی برادر شوهر ۱۷ ساله مجرد هم هنوز تو خونشونه من چجوری برم خونه پدر شوهر زندگی کنم 

داره ببین اینجا رهن میگن 20 اجاره ماهی 2تومن حقوق او کلا 4 

پس انداز چی نداره؟ خانوادش کمک کنن خونه رهن کنین

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من که جواب همتون و دارم میدم ینی چی زورم میاو اخه  بعدم خب مادرشوهرم وقتی نکرده ی اتاق بد ...

آخه این چجور عروسی کردنه؟

کدوم شهرید مگه؟!

ما اصفهانیا خیلی متعصبیم رو این موضوعات، اعصابم خورد شد!🤯🤯

شاید از نظر خودت ازدواج کردی

از نظر اونا هنوز عقدی

حسبی الله

[QUOTE=207597739]هوم خاله و اینا هم معذب میشن ک پسرشون بیاد خونمون میگن چ فایده اینجوری منو ناراحت میکنی [/QUOT

خونه پدرتون طبقه دوم نداره که مستقل بشید؟ اگه نداره با همسرتون صحبت کنین و خواسته تون رو بهش بگین ، ازش بخواین که بیشتر پیش شما بیان ، اگه قبول نکردن شما هم کمی سرد برخورد کنین و جدی در مورد خونه مستقل صحبت کنین ، خودتون هم کار کنین و با هم پس انداز کنین تا زودتر مستقل بشین