2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم و خانواده شوهرم برخورد کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بقول خودشون عروسی هم واسم گرفتن😔

پس خیلی محکم بهش بگو همسر عزیزم تینجا خونته اگه قرار باشه بعد کارت بری خونه مادرت بمونی یعنی ما هنوز تو دوران عقد به سر میبریم. بعدم حتمااا ببرش مشاوره چون الان اگه جلوشو نگیری تاااا اخر زندگیت همینه... 

نمیخوام و نمیامم نداریم.. بگو شب تا صب که سر کاری قرار باشه بعدم بری خونه مادرت بخوابی چی از زن و شوهر بودن ما

بیا خونه استراحتت بکن بعدا برو اونجا سر بزن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ن دیگ خونه بابام هسیم خونه نداریم هنوز 

چطوری برات عروسی گرفتن که خونه ندارین یعنی چی اخه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

عزیزم وقتی هنوز سر خونه زندگی خودتون نرفتید پس هنوز دوران عقد کرده بودنتون هست

و خب تو این دوران اکثریت دختر خونه پدرشه پسر هم خونه پدرش

بهتره زودتر یک خونه اجاره کنید و برید سر زندگی خودتون که این مشکلاتم نداشته باشید

پس خیلی محکم بهش بگو همسر عزیزم تینجا خونته اگه قرار باشه بعد کارت بری خونه مادرت بمونی یعنی ما هنوز ...

بخدا منم همینو میگم او ک غمش نی میاد دوباره خالم میشینه پاش بهش میگ نرو حالا خسته ای همینجا بخواب 

اسی چرا زورت میاد حرف بزنی؟

فقط میگی خونه نداریم.

خب نداشته باشید، اگه عروسی کردید که یه خونه اجاره بگیرید برید سرخونه زندگیتون، اگه اونم نمیتونید که من تا حالا ندیدم داماد بره با خانوادخ زنش یجا زندگی کنن‌!خب معلومه سختشه بیاد.

معمولا عروس میره خونه مادرشوهر و با هم زندگی میکنن.

حسبی الله