2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیه حالا من که پسرم اما دیدم کسایی که خونه ماشین دارن اما ادم درستی نیستن

بلههه عاللییه

شبا هم تو خیابون میخوابن؟

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
اگه مهم بود چی؟

جزبزه و جنم و غیرت کار کردن و تامین رفاه رو داره یا نه؟

این مهمه...

اگر ایمان واقعی داشته باشه و مطمین باشی از اصالت و ایمانش، و جربزه و غیرت پول درآوردن رو داشته باشه، بله خوبه و جواب بده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بعد اینکه اگ واقعا آدمه کاری باشه شک نکن زودی به همه چی میرسید باهم .  اگه همدیگرو بخواید .دوس ...

ولی پول هم مهمه نمیشه بدون پول زندگی کرد بابت همه چیز و هرکاری بخوایم بکنیم باید پول بدیم هرکسی که میگه پول مهم نیست و خوشبختی نمیاره پولاشو بده به من خودشو خوشبخت کنه منو بدبخت😂😂😂 این جمله زیبا از دکتر هلاکویی 

بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
عالیه حالا من که پسرم اما دیدم کسایی که خونه ماشین دارن اما ادم درستی نیستن

ن خب نمیشه با این استدلال زندگی کرد 

هر کاری کنی و این دوره پول و ماشین و خونه  خیلی مهمه 

فقط عشق خالی و مومن بودن اونم جوری ک ازش مطمعن نباشی مهم نیست 

از کجا بدونم زرنگه یا ن

باهاش رفیق نیستی؟ من و شوهرم ۷سال دوست بودیم میدیدم خیلی تلاش میکنه و بیکار نمیمونه اصلا

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته