2777
2789

ببین مومن بودن خوبه اما الان خود بچه مذهبی ها هم اینقدر کلی نیست معیارشون... قشنگ میدونن از طرف مقابل چ معیاری براشون مهمه..

به نظرم معیار پخته ای نداری 

مومن خونه ماشین؟

بعد هم فرد مذهبی هم ادمه تو زندگی ممکنه اخلاقای بد و خوب زیادی داشته باشه.‌‌..

بیشتر ب معیارات فکر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مادیات خیلی مهمه پول رکن اول زندگی هست ولی نمیگم همه‌چیز پول هست فاکتور های دیگری هم در خوش بختی موثر هستند اما همه این ها برمیکرده به ملاک های خودتون برای ازدواج و دوم تلاشی که این آدم برای شما دارن انجام میدن آیا جنم کار و تلاش دارن یا خیر

یا باید شغل خوب داشته باشه یا باید خونه و ماشین داشته باشه با ی شغل معمولی 

نه دور از خانوادت و غربت اصلا ازدواج نکن 

و گول این آدما که مومن هستن و هیچی ندارن و میگن خدا میرسونه رو اصلا نخور 

اگه جایی ک باید زندگی کنی دور از خانوادت باشه چی؟

مرد مومن کسی هست که تا حد امکان اسایش و رفاه چه از لحاظ مالی چه از لحاظ روحی برای خانوادش تامین کنه

مومن بودن جنم میخواد ،یه مرد واقعی میخواد 

هر کسی نمیتونه ادعای مومن بودن کنه

ما ملت امام حسینیم💚💚

عزیزم به نظر من بده واقعاااا بده چون مومن بودن هر کسی به درد خودش و اخرتش میخوره نه شما ادم نیاز به ادمی داره که بتونه بهش تکیه کنه  و این یعنی موقعیت اجتماعی خوبی داشته باشه که ماشین و خونه حداقلشه و از چیزای ضروری زندگی و اخلاق و مومن بودنو نمیشه گزاشت رو نون خورد این حرفا زیادی کلیشه ایه

[QUOTE=207587356]اگر از ملاک های مهم خودتون و اولویتتون ایمان و مومن بودنه ، میتونید بهش بیشتر فکر کنید. خوشبخت ب ...[QUOTEخیلی تصمیم سختیه ولی ممنون

دعا کنید برام لطفا
[QUOTE=207587356]اگر از ملاک های مهم خودتون و اولویتتون ایمان و مومن بودنه ، میتونید بهش بیشتر فکر ک ...

اگر خیلی شک داری برو پیش مشاور خوب 

اما در کل این موردی که گفتی اصلا خوب نیست هم دور از خانوادت هم بدون خونه و ماشین 

عالیه حالا من که پسرم اما دیدم کسایی که خونه ماشین دارن اما ادم درستی نیستن

مومن بودن فقط کافی نیست 

همه چی مهمه 

حتی پول و خونه وماشین 

الان که پول نداره مجرده فکر کن ازدواج کنه بعدشم بچه خرجش بیشتر میشه 

همه چیز رو باید سنجید 

ودرنظر گرفت 

یا باید شغل خوب داشته باشه یا باید خونه و ماشین داشته باشه با ی شغل معمولی  نه دور از خانوادت ...

اخه میترسم موقعیت ازدواج دیگه برام پیش نیاد

دعا کنید برام لطفا
[QUOTE=207587356]اگر از ملاک های مهم خودتون و اولویتتون ایمان و مومن بودنه ، میتونید بهش بیشتر فکر ک ...

قیافش فقط؟ 

کافیه به نظرت؟ 

باید یه زندگی حداقلی برات بتونه بساره، باید بتونی ببینی که داره برای داشتنت تلاش میکنه اینا خیلی مهم اند

اون اگه از خانواده اش، دور بشه اون همه اذیت نمیشه که تو دور شی

برا خانوما جدایی خیلی سخت تره، میتونی بسنجی میزان علاقه و خواستنش رو

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند

منفی عاقلانه و منطقیشه 

اما اگر عشقی درکار باشه من یکی ترجیح میدم با اونی که دوسش دارم ازگشنگی بمیرم تا با کسی ک دوسش ندارم برم زیر یه سقف 

تهش اینه باهم کارمیکنیم البته نباید شعار باشه ها 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون