2777
2789
عنوان

آلرژی و واکسن کرونا

246 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان من الان دوماهه آلرژی دارم و علائمم درست مثل سرماخوردگی خفیفه ...حالا رفتم تست دادم تا اگه جواب منفی بود برم واکسن بزنم اما می ترسم بدتر شم ...موندم چکار کنم ...هر کس تجربه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنه

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍

اگر الرژی باشه طبق گفته ی پزشکا مشکلی نداره 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازم برو از دکتر مشورت بگیر

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
از دکتر مشورت بگیر گلم

با دوتا دکتر صحبت کردم گفتن یکیش گفته بزن یکی گفت با خودته دیگه 🙁

اگر الرژی باشه طبق گفته ی پزشکا مشکلی نداره 

دکترا هم درست راهنمایی نمی کنن میگن با خودته که بزنی یا نه و از عوارضش کسی خبر نداره 😪