2777
2789
عنوان

مامانم گفت دیگه خونمون نیا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2300 بازدید | 52 پست

بگو شما میگی که من برم به شوهرم بگم که شوهرمم گفته از حساب مغازه بوده حساب شده این دوباره پول میخواد 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان به نظر شما من فتنه انداختم ؟؟؟ نباید میگفتم ؟؟

نه عزیزم .. مشکل از گفتن تو نیست.. اگر نمیگفتی که شوهرت نمیفهمید که بدهکاره. حالا یه مدت نرو خ نه مادرت. به شوهرتم این حرف مامانتو اصلا نگو. فقط بگو حساب کتاب کنه پول برادرتو بده. بعدم به شوهرت بگو کاری که اخر باید بکنی همین اول بکن و خونسرد باش. مثل داداشم بچه نشو

قهرمان خودت باش

دو بار همسرم گفت شراکت کنیم با داداشت ساندویچی بزنیم نذاشتم

چون اخلاقشون رو میدونم به همسرم هم گفتم نه 

بهشم توضیح دادم اخلاقشون متفاوت هست و میدونم به مشکل میخورن 

شما هم بشینین حساب کتاب کنین و همه چی رو واضح و مشخص کنین 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
دو بار همسرم گفت شراکت کنیم با داداشت ساندویچی بزنیم نذاشتم چون اخلاقشون رو میدونم به همسرم هم گفتم ...

من مخاف صد این کار بودم کیه که به حرف من گوش بده اولش ک خوشن   خوبه بعد ک به مشکل خورد میشم بد 

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 
من مخاف صد این کار بودم کیه که به حرف من گوش بده اولش ک خوشن   خوبه بعد ک به مشکل خورد میشم بد& ...

حالا دیگه کاری هست که شده اشکال نداره 

بذار یکم جو آروم شه روابطتون  بهتر شه با مدرک و پرینت برین خونه مادرت و با پدرت صحبت کن برادرت هم بیاد حساب کتاب کنین 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
الان به نظر شما من فتنه انداختم ؟؟؟ نباید میگفتم ؟؟

عزیزم اون پول حقش بود بدین اگه نبود که هیچی 

کمتر رفت و آمد کن تا بیشتر اذیت نشی و به شوهرت بگو جدا کار کنه تا مشکلی براتون پیش نیاد عزیزم❤❤❤

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴