2777
2789
عنوان

وااای خدا 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 21 پست

واسه طب کار مهم نیست 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بعضی آزمایشگاهها روزای تعطیل هم باز هستن 

جستجو کن پیدا کن جمعه برو

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نکران نباش از هوش مصنوعی برات سوال کردم 

آره اون معمولاً شامل چند بخشه (خون، ادرار، بینایی، شنوایی، فشار و… )

و تو بخش خون معمولاً قند و چربی رو هم می‌سنجن، که برای اون باید ناشتا باشی 😬

خوردن سیب و خیار چون قند طبیعی دارن، ممکنه قند خونت رو یه‌کم بالا نشون بدن و نتیجه دقیق نباشه.

اما نگران نباش — اتفاق خیلی رایجیه! 😅

کاری که می‌تونی بکنی:

1. به پرستار یا مسئول آزمایشگاه بگو که صبح فقط سیب و خیار خوردی، چون یادت رفته.
    🔹 معمولاً تو برگه یادداشت می‌کنن و می‌دونن که ممکنه به‌خاطرش نتیجه قند یا چربی دقیق نباشه.
    🔹 اگه لازمه، خودشون می‌گن اون قسمت رو بعداً تکرار کن.
  2. بقیه‌ی آزمایش‌ها (ادرار، بینایی، شنوایی و فشار) رو همون امروز انجام بده که مرخصی‌ات از دست نره.
  3. اگه بخوان حتماً آزمایش خون رو تکرار کنن، می‌تونی هماهنگ کنی فقط همون بخش رو یه روز دیگه بری (معمولاً چند دقیقه بیشتر طول نمی‌کشه).

می‌خوای بگم دقیق‌تر چه چیزایی تو آزمایش طب کار هست و کدوماش به خوردن سیب و خیار حساسن

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

اسی نکران نباش از هوش مصنوعی برات سوال کردم آره اون معمولاً شامل چند بخشه (خون، ادرار، بینایی، شنوای ...

من میخام برم سرکار اینو ببین اگه باز سوال داری برات بپرسم 

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

اسی نکران نباش از هوش مصنوعی برات سوال کردم آره اون معمولاً شامل چند بخشه (خون، ادرار، بینایی، شنوای ...

همیناست یه دنیا ممنووون

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁