2777
2789
عنوان

مامانم گفت دیگه خونمون نیا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2300 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه با فامیل نباید کار راه انداخت 

دوما ، شوهرت پول دستی گرفتی باید پس بده حالا داداشت از کجا اورده مهم نیست پولشو بده بعد بشینن حساب کنن برای مغازرو بالاخره از مغازه هم بوده باشه داداشتم سهم داره ، اصلا نمیفهمم اینایی که پول میگیرن و موقع پس دادن ادا درمیارن 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
الان به نظر شما من فتنه انداختم ؟؟؟ نباید میگفتم ؟؟

عزیزم اگرم از حساب مغازه باشه بلاخره داداشتم توی اون مغازه سهم داره بشینن حساب کتاب بکنن بعد پولو بزارین سرجاش این حرفا و این کارا که شما برا خودت مادرت برا خودش شوهر داداشتم برا خودشون ناراحتن و دلخور هیچ چیزی بجز کدورت نداره

خدایا هرچی به صلاحمونه همون بشه😇فقط قبلش ظرفیتشم بهمون بده🤗
اونموقع که قرض میگیرن یادتون نیس باید پس بدین  خب پولش بهش بدین

خب شوهرم میگه همه مدارکش هست از رو حساب مغازه داده بوده اون پول رو 

رفته پرینت حساب گرفته اورده 

راستم میگه ده تومن جابجا کرده به حساب شوهرم 

داداشم هم اگه راست میگه میتونه بره پرینت حساب شخصیشو بگیره که نمیگیره میگه دادم باید پس بدین مهم نیس از کجا اومده

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

شدهرت و داداش طلبکارت و به معتمد با هم بشینند حساب کتاب کنند ببینند حق با کیه...به شوهرت و مادرت هم بگو شراکت شما ربطی به من نداره از من امتظاری نداشته باشید...مادرت هم حرفو به شما گفته که منتقل کنی به شوهرت پس چرا ناراحته....

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم
منم میگم با ده تومن نه ما گدا شدیم نه اون پولدار بده بره  میگه پول زور به کسی نمیدم

عجب شوهری داری خیلی رو داره ناراحت نشیا خانوادت حق دارن 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
اول اینکه با فامیل نباید کار راه انداخت  دوما ، شوهرت پول دستی گرفتی باید پس بده حالا داداشت ا ...

ببینید مغازه رو حساب کردن 

تقریبا ۱۰۰۰ دلار هم ارز داشتن رو حساب مغازه که داداشم گفت نمیدم شوهرمم گفت برا خودت 

حالا که بحث ده تومنه شده میگه اون ارز هارو برداشت این ده تومن سر اون 

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

کارتون از اول اشتباه بوده‌که همسرتو‌با خانواده ت شریک‌کردی، احتمال اینکه با داداش بزرگتم مسئله داربشینم زیاده

الانم پول داداشتو‌ بدین و یه مدتم نرین تا کدورتا بین تون کمرنگ بشه

ب    🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

الهیییی عزیزم عجب مادردلسنگی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
ببینید مغازه رو حساب کردن  تقریبا ۱۰۰۰ دلار هم ارز داشتن رو حساب مغازه که داداشم گفت نمیدم شوه ...

ای بابا همون شراکتو بهم بزنن بهتره دوتا مرد گنده چرا حرف میبرن میارن بشینن باهم حلش کنن دیگه 

الان به نظر شما من فتنه انداختم ؟؟؟ نباید میگفتم ؟؟

بایدمیگفتی واین مسله برا همیشه حل بشه ولی احتمالاحرف مادرتونوبدرسوندی بایدباسیاست حرفشومیگفتی واین موضوع رو سعی کن حتماحل کنی،درضمن همسرت بهترین کاروکرده براجداشدن