2777
2789

سلام دوستان من 16 سالمه و یه دونه خاله دارم کلا خالمو خیلی دوست دارم 14 سالم که بود چون تازه به سن بلوغ رسیده بودم یکم تپل تر شده بودم اون موقع یه شب موندم خونه خالم اینا بعد شوهر خالم خیلی آدم هرزه و کثیفیه اون موقع نمیدونستم بعد دیدم که هی تا منو میبینه دستشو میگیره جلوی....😐کم‌کم فهمیدم آدم اشغالیه بعد همون به خالم گفتم میخوام برم گفت نه بمون فردا برو. شب وقتی خوابیده بودم یهو دیدم یه نفر پاشو میماله به پشتم جیغ کشیدم اونم دید خالم بیدار شده گفت داشتم میرفتم اب بخورم،خلاصه این شد که دیگه خونشون نرفتم چند بارم که اومدن خونمون هی خودشو میماله به من من خیلی بد باهاش برخورد میکنم همین دیروز که اینجا بودن بهش گفتم به من دست نزن کثافت جلوی همه گفتم محکم کوبیدم از پاش ولی بازم خیلی بی چشم و رو هستش اصلا حالیش نمیشه چیکار کنم بنظرتون که خودشو جمع کنه!!؟

اینم بگم که چند وقت پیش داشتم با خاله ام چت میکردم نگو ک گوشیش دست شوهرش بوده و اون بوده داشته پیام می‌داده اسکرین میزارم براتون ببینید لطفا راهنمایی کنید.. ☆ 

استعفرا....

هم کلام نشو باهاش تهدیدش کن بگو پیاما رو نشون بابا و مامان و خاله میدم

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

وایییی شوهر خاله منم پیامم میداد بابام فهمید یه دفعه داغ کرد بهش گفتم دیگه پیامم نده قهر کرد 😐

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت بگو عجب ادم عوضیه تو اسکرین دوم معلومه ک تو به خالت اس دادی دیگه ن به اون مرتیکه

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

مرتیکه عوضی..

اولا ممنون که همون اول عکس گذاشتی..

دوم هم اینکه اگه منطق خانوادت از اون مدلا نیس که بگن تخت هر شرایطی تقصیر دختره،برو بهشون بگو و پیگیری کن

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)