2777
2789
عنوان

شوهر قهر قهرو

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا من همیشه توی بحث بهش میگم جای من و تو عوض شده.من کاملا منطقی ولی متاسفانه همسرم بچه و قهر قهر ...

من اولای نامزدی خیلی برام عجیب بود بعد دیگ عادت کردم فک کردم شايد همه مردا اینجورین، آخه ویژگی خوب زیاد داره گفت به اونا ببخشمش 

اگه خیلیییییییی طول کشید چی؟؟ من اصلا دلم طاقت نمیاره 

اشتباه منو تکرار نکن عزیزم من هم دلم طاقت نمیاورد ولی نمیدونستم با توجه کردنام بدتر میشه.مثل بچه لوسی که بهش توجه میکنی لوستر میشه

الان خوب شدی؟ چیکار کردی؟ همینکتری که خانما میگن اهمیت ندم؟ 

خسته شدم از کاراش دیگه کم کم برام عادی شد قهراش ،با بچه ها حرف میزدیم میخندیدیم خوراکی میخوردیم آقا دید اهمیت نمیدم خودش درست شد البته چند بارم مقابله به مثل کردم حساب کار دستش اومد 

شوهر منم اوایل زندگی اینجوری بود من خیلی عصاب نازکشی نداشتم میگفتم اشتی کن نمیکرد میرفتم پی کار خودم بعدش خودش میخندیدی حرف میزد و تمام دیگ اونجوری نست سری اشتی میکنه

چاوشی میگه:"همیشه میلنگه یجای زندگیم الهی من بمیرم برای زندگیم"الان دقیقا همونجای زندگی‌ام...
اتفاقا من همیشه توی بحث بهش میگم جای من و تو عوض شده.من کاملا منطقی ولی متاسفانه همسرم بچه و قهر قهر ...

خودت عادتش دادی بذار مرد بشه والله 

ما مردها اگه رو بدین دیگه میشه وظیفتون🤣

آب تا سردی نبینه یخ نمیزنه
اما الان دیگ واقعا خسته شدم گاهی وقتا با بهونه رابطه باهاش آشتی. میکنم که رد نکنه، وای خیلی بدم میاد ...

درکت میکنم الان بعد چند سال یادم میفته حالم بد میشه چقد غرورمو زیر پام گذاشتم 

من اولای نامزدی خیلی برام عجیب بود بعد دیگ عادت کردم فک کردم شايد همه مردا اینجورین، آخه ویژگی خوب ز ...

میدونم دقیق چی میگی من هم توی خانواده خودم اصلا ندیده بودم واقعا متعجب بودم ولی اشتباهی که کردم باعث تشدید رفتارش شد همین توجه کردن و منت کشیدن بود که نازشو میکشیدم و علت رفتار کودکانشو جویا میشدم.بی توجهی بهترین راهکاره

بالاتر برای یکی از دوستان مختصر گفتم 😔😔

نگران نباش انقد دهن بین نباشذک الان اینجوری نارحت باشی ینی چی ابروم جلو همسایه رفت ب همسایه چیه ک تو خونه زندگی تو چی میگذره؟ یاب تو چ ک ت خونه زندگی اون  چی میگذره؟ دیکادم مگ پیش همسایش ابروش میره ی چیزایی میگیدااا 

ولی اینکه شوهرت دیگه اینطوریه وقتی عصبی میشه باید اینجوری خودشو خالی کنه هیچ جوره ام درس نمیشه مگه اینکه قرص ارامبخش بخوره 

هرکسی ی جوری عصبی میشه یکی عصبی میشه گشنش میشه یکی خوذشو میزنه یکی اینو اونو ب فش میکشه  و... 

امید وارم فقط بدتر تزین نشه گ بچه هات گناه دارن

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
من اولای نامزدی خیلی برام عجیب بود بعد دیگ عادت کردم فک کردم شايد همه مردا اینجورین، آخه ویژگی خوب ز ...

عزیزم همسرت متولد چ ماهیه

چگونه می‌توان به تاول‌های پا گفت تمام مسیر طی شده، اشتباه بوده؟؟؟؟
خودت عادتش دادی بذار مرد بشه والله   ما مردها اگه رو بدین دیگه میشه وظیفتون🤣

آره بلاخره بعد از مدتها راهشو پیدا کردم.الان فاز قهر بگیره اصلا بهش توجه نمیکنم تا خودش خوب بشه.تازه بعد از قهر خوب که میشه هییییچ شام هم مهمون میکنه😊😊😊😊