2777
2789
عنوان

(طلاق)چرا وقتی به بن بست میرسیم قبولش نمیکنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 41 پست
زن موجود لطیفیه بااحساسات فراوون.همون احساساته که جلوی تصمیمات منطقی رو خیلی وقتها میگیره

اره دقیقا

خیلی دوست داشتم ازین زنهای سرد بودم

متاسفم واسه این حجم از عاطفه ک همیشه نابود کننده بوده برام

اما اینبار تا پای جونمم وایمیستم دیگه

جهان رنج‌بزرگیست؛نگارا تو بخند🤍
من تقریبا همه کارامو کرده بودم که بعد ده سال خلاص بشم.گفت بیا بریم نمایشگاه عراق.برای آخرین بار.پاشد ...

دو قطبی داریم تا دو قطبی

ایشون واقعا ته تهشه

ب هیییچ عنوان ثبات نداره

مرد تکیه گاه و بنای زندگیه

من مردم کار نمیتونه بکنه

عرضه نداره و همشدرحال ولخرجی و گند زدن بود

دیگه کارشبجایی رسید ک تیکه های بلور و قیمتی خونمو رفت بفروشه جتی انقد بی جنم ک اونارو هم ازش گرفتن و پولش ندادن و کتک خورده تو بیابون ولش کردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی تلخه و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات و فشارهای روانی طلاقو زیاد تر میکنه کاش مث دوتا ادم بالغ ...

ببین یه چی بگم اگه این شخص خودکشی هم کرد عذاب وجدان نگیر.تاپیک قبلیتو خوندم آدمی بااین درجه از بیماری برای تسکین حالاتش یا مواد میکشه یا خودکشی میکنه وممکنه طلاق شماهم که نبود با یه مشکل دیگه دست به ین کارها میزنه

مشاور روانپزشکش بهم گف جداشو ازش فایده ای نداره ب خودشم گفت پنج ساله میره پیشش  اما قبول نم ...

خب پس تموم‌کن،،،بدون فکر ب دل و این چیزا،،عزیزم طلاق حلال و حق شماست ،،،مگه چند سال زنده آیی ک همش باید فدا بشی ،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببین یه چی بگم اگه این شخص خودکشی هم کرد عذاب وجدان نگیر.تاپیک قبلیتو خوندم آدمی بااین درجه از بیمار ...

مرسی ک درک میکنین

واقعا کاش ما زنها احساسات نداشتیم

منتها یجاهایی باید پا رو دل گذاشت

چاره ای نیست خیییلی سخته خیلی

خب پس تموم‌کن،،،بدون فکر ب دل و این چیزا،،عزیزم طلاق حلال و حق شماست ،،،مگه چند سال زنده آیی ک همش ب ...

اره مصمم هستم چون چاره ای ندارم

اما تا زنگ و پیام میده جونم درمیاد و حالم بد میشع

میگم نگا کن چقد بدبخته 

کسی نیس جمعش کنه البته خونوادش هستن اما نمیخواد قبول کنه واقعیتو ک مشکل داره و تر زده تو جوونی من

و هی حالم بد میشه و عذاب وجدان

اره مصمم هستم چون چاره ای ندارم اما تا زنگ و پیام میده جونم درمیاد و حالم بد میشع میگم نگا کن چقد ...

نه عزیزم چه عذاب وجدانی ،پقتی زنگ‌زد سرد و محترمانه بگو نمی‌تونی و تمام،،کفت دوست داره،بگو‌اگخ دوسم داری راحتم بزار و طلاق

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره مصمم هستم چون چاره ای ندارم اما تا زنگ و پیام میده جونم درمیاد و حالم بد میشع میگم نگا کن چقد ...

بخدا کاملا درکت میکنم.دلم به حال همسرت میسوزه،میدونم منم اگه جای شما بودم قطعا حالم بد میشد با گریه والتماس یه مرد ولی اینجاست که مجبوری پا روی دلت بذاری.

منم شوهرم افسردگی داشت وباشوک ودارو خوب شد ولی روح و روان من نابودشد بچه هام استرسی شدند شدید.ومشکلی که هست بیماریهای روحی ارثی هستند ودوقطبی دیگه بدتر

طلاق ی سره فزرگش به حمایته عاطفی و مالی میخوره،زنی که این دو تا حمایت و نداشته بلشه،با شمر هم کنار م ...

ببین قبول دارم حرفتو اما

حاضری بچت مشکل دار بشه؟

من سر اینکه مادرش دوقطبی اسکیروفرنیه

ترسیدم

توخونشون شبکه سه ندارن

چون مادرش توهم میزد ک تو شبکه سه دارن پشت سرش حرف میزنن

دیگه همینم مونده بود غصه بی مردی بکشم ک‌مرد من از همه عالم و ادم عقب تره

غصه بچه روهم بخورم

بچمم اصن تو این زندگی نابود بشه

مگه خونواده ها چقدر میتونن جور مارو بکشن؟

بلخره یروزی نیستن

من ۶ سال تلاش کردم

شوهرم نرمال بشه

نشد

خییلی هم خوش زبون و دست ودلباز بود

اما نمیدونم چرا نتونست جلو خودشو و کاراشو بگیره

و این سیکل معیوب هی تکرار میشد هرسال

افسردگی میل ب خودکشی ۶ ماه و خواب!!!

۶ ماه هایپر پر انرژیو درحال گند زدن تو مغازه و بدهی بالا اوردن  و کم خوابی و میل ب مواد و زن هزار خلاف

بخدا کاملا درکت میکنم.دلم به حال همسرت میسوزه،میدونم منم اگه جای شما بودم قطعا حالم بد میشد با گریه ...

اره عزیزم

امیدوارم خدا کمکم کنه دعام کنید😭

بیخیال دنیا کلا ناعادلانه ست منم خیلی ازین سوالها تو ذهنمه بگم شوهرم چه ورقیه نظرت راجع به مصیبت عو ...

خدا صبرت بده عزیزم و کمکت کنه

توان بهت بده

من ک بریدم