2777
2789
عنوان

(طلاق)چرا وقتی به بن بست میرسیم قبولش نمیکنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 41 پست

من آدم دورم هست بعد ۳۰ سال زندگی کم آورد طلاق گرفت وقتی زن بجای برسه ک نتونه تحمل کنه بهتره جدا بشه نه اینه بمونه و بسازه

خود من اگه پدر و مادر داشتم جدا میشدم ولی حداقل بخاطر پسرمم ک شده باید بسازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آدم دورم هست بعد ۳۰ سال زندگی کم آورد طلاق گرفت وقتی زن بجای برسه ک نتونه تحمل کنه بهتره جدا بشه ...

افرین دقیقا

این عقل ما خانوما همیشه بازندمون میکنه

وگرنه وقتی ادم روبروت ب دردت نمخوره

باید بری

کاش زنهای ما پناه داشتن ک انقد نمیموندن و بسوزن بسازن چ پدر مادر باشن چ نباشن بعد از ازدواج ادم خجالت میکشه پیششون 

جهان رنج‌بزرگیست؛نگارا تو بخند🤍
همش از خدا میپرسم چ گناهی کرده بودم ک این مصیبتو ب من دادی

ببخشید بنده آقا هستم..جسارتا شما مطمئنید  خدا این مصیبت رو به شما داده؟ توی انتخابتون همه چیز رو با دقت در نظر گرفتید؟هیچ انسانی کامل نیست..تقسیم بندی جامعه به زنها و مردها یا خوبها و بدها عادلانه نیست..به نظرم دلیل خیلی از مشکلات ما آدمها انتخابهای نادرست از روی احساس یا دلسوزیه..خودمون انتخاب میکنیم ولی خدارو مقصر میدونیم

آقا هستم..."چه بزرگ آفتی ست....غمین بودن و نتوان گریستن".............................عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد
ببخشید بنده آقا هستم..جسارتا شما مطمئنید  خدا این مصیبت رو به شما داده؟ توی انتخابتون همه چیز ر ...

سلام بله قطعا ما چوب بی تجربگیمون رو میخوریم ولی بدونین تو جوامع مذهبی دختر زیاد دستش باز نیست واسه انتخاب و سخت گیری

سلام بله قطعا ما چوب بی تجربگیمون رو میخوریم ولی بدونین تو جوامع مذهبی دختر زیاد دستش باز نیست واسه ...

من درک میکنم ولی الان دیگه چندان نمیشه گفت جامعه مذهبی..شما هم میدونید آزادیهای بی حد و اندازه خیلی زیاد شده چه برای پسرها و دختر خانومها..و البته باید بی پروایی رو هم بهش اضافه کرد..توی این شرایط هرجای دنیا که باشید یک دخترخانوم باید حصار اطرافشو بیشتر و محکمتر کنه که هرکسی به خودش اجازه نده وارد حریمش بشه

آقا هستم..."چه بزرگ آفتی ست....غمین بودن و نتوان گریستن".............................عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد
من درک میکنم ولی الان دیگه چندان نمیشه گفت جامعه مذهبی..شما هم میدونید آزادیهای بی حد و اندازه خیلی ...

من زمانیکه خونواده همسرم اومدن خاستگاری ۲۱ سالم بود یه دختری ک اصلا اهل دوست پسر نبود چادری بود و کلا تو فاز درس بود و بسیار بسیار بی تجربه خانوادم صلاحیت خانواده همسرمو بررسی کردن و شرایط ایشون خوب بود...اما بعد متوجه شدیم چقدر دروغ گفتن و چقدر متظاهر بودن....برای همین میگم من زیاد دخیل نبودم...یک دوره ۳ ۴ ماهه حتی رفتیم نزد مشاور اونجا هم گفتن خوبن...تنها موردی ک ایشون داشت همون سیگاری ک میکشیدن و افسردگیشون بود ک من ب خانوادم گفتن اما گفتن موردی نداره....براهمین ما رفتیم پیش مشاور و مشاور ها هم گفتن همه چیز طبیعیه....فکر میکنم قسمت کار خودشو کرد!!!!هر راهی رفتم بازنده بودم

من زمانیکه خونواده همسرم اومدن خاستگاری ۲۱ سالم بود یه دختری ک اصلا اهل دوست پسر نبود چادری بود و کل ...

نه نفرمایید قسمت..من واقعا الان حق رو به شما میدم.درست نیست اینطوری بگم ولی خب یه جاهایی خانواده وظیفه هایی دارن که باید درست انجامش بدن..اون مشاورها که حتما خیانت کردن به شما و مدیونن..از کی تا حالا افسردگی مشکلی نداره؟این چیزی که الان شما گفتید خیلی جاهاش مشکل دار بوده چطور گفتن عادیه؟ برای همینه که من خودم از مشاور و هرچی شبیه ایناست بیزارم

نه نفرمایید قسمت..من واقعا الان حق رو به شما میدم.درست نیست اینطوری بگم ولی خب یه جاهایی خانواده وظی ...

دقیقا من قربانی ازدواج سنتی خانوادم شدم و نزاشتن درس بخونم ...علی رقم اینکه دانشگاه دولتی تاپ قبول شدم...ازدواج ک کردم با چه بد بختی ای لیسانسمو تموم کردم ترم پنج بودم ازدواج کردم و س سال مرخصی گرفتم...

دقیقا من قربانی ازدواج سنتی خانوادم شدم و نزاشتن درس بخونم ...علی رقم اینکه دانشگاه دولتی تاپ قبول ش ...

بله منم قبول دارم نباید اینجوری میشد ولی قربانی؟ شما اول راهید.هرکدوم از ما خوب میدونیم چقدر انسانها هستن که وضعیتی به مراتب بدتر از وضعیت ما دارن..مهم از حالا به بعده که تصمیمات درست بگیرید وگرنه فقط خود شما مقصرید

خیلی سخته خیییلی من شوهرم وابستگی داره وقتی به جدایی اینا فکر میکنم حالم بد میشه

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره