2777
2789

من دیگه بعد از ۶ سال تو رابطم با همسرم ب شکست خوردم و با وجود عشقی ک بهش داشتم  و یک حس مادر بودن و ترحم بخاطر (بیماری دو قطبیش) اما دیگه بریدم و نتونستم کنار بیام و امیدمو از دست دادم واسه اصلاح و بهبودش....

دارم روزو شب جون میکنم فراموش کنم و مصمم بمونم رو تصمیم منطقیم...

اما اون هی زنگ میزنه و پیام میده و التماس ک برگرد

خیلی غصمه براش و کاری ازم برنمیاد دیگه

عذاب وجدان گرفتم....

یعنی این حسو بمن القا میکنه التماس هاش....

حس میکنم ادم سنگدلیم

اما کم اوردم....

چیکار کنم؟

طبیعیه این حسها؟

جهان رنج‌بزرگیست؛نگارا تو بخند🤍

شرط مشاوره و درمان بزار و حق طلاق بگیر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرط مشاوره و درمان بزار و حق طلاق بگیر

منکه دیگه نمخوام بهشبرگردم

من فقط میحوام برم ی گوشه بمیرم خودمم

بخاطر این اقبال بدی ک داشتم

آخ حرف دلمو زدی

توام زنگت میزنه؟

مال من خیلی مرد ضعیفیه

واقعا من خیلی سعی کردم بزرگش کنم نشد

اونقدر رفت بالا ک یک نمایشگاه بزرگ تو زمینه شغلیش زد

اما نتونست مدیریت کنه و بدهی بالا اورد

کلا مدیریت بلد نیس داغونه داعون ب محض شکست هم میرف سراغ مواد

حالا این شکست چ بزرگ چ کوچک

عزیزم هرموقع عذاب وجدان گرفتی دلایلی که باعث شد ازش طلاق بگیری رو به یاد بیار قطعا فقط بیماریش تاثیر ...

دقیقا چرا ما زنها همیشه فک میکنیم مسئولیم؟

حالا پن اگر این مشکلاتو داشتم شوهرم س طلاقم میکرد عین خیالشم نبود

منکه دیگه نمخوام بهشبرگردم من فقط میحوام برم ی گوشه بمیرم خودمم بخاطر این اقبال بدی ک داشتم

ب نظرم شما هم نیاز ب مشاور دارید،،با طلاق همه چی درست نمی‌شه شاید بدتر بشه فرصت ب هر‌دو بدید ببینید مشاور چی میگه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا چرا ما زنها همیشه فک میکنیم مسئولیم؟ حالا پن اگر این مشکلاتو داشتم شوهرم س طلاقم میکرد عین خی ...

زن موجود لطیفیه بااحساسات فراوون.همون احساساته که جلوی تصمیمات منطقی رو خیلی وقتها میگیره

ی واقعیت تو ۹۹ درصده زنانه گلم

خیلی تلخه و دست و پنجه نرم کردن با مشکلات و فشارهای روانی طلاقو زیاد تر میکنه

کاش مث دوتا ادم بالغ راحت میرف کنار

چقد سیریش اخه

وابده.....

میخوای منو بکشی لابد

من هروز بخودکشی فک میکردم این دوسال اخر

ب نظرم شما هم نیاز ب مشاور دارید،،با طلاق همه چی درست نمی‌شه شاید بدتر بشه فرصت ب هر‌دو بدید ببینید ...

مشاور روانپزشکش بهم گف جداشو ازش

فایده ای نداره

ب خودشم گفت

پنج ساله میره پیشش 

اما قبول نمیکنه

توام زنگت میزنه؟ مال من خیلی مرد ضعیفیه واقعا من خیلی سعی کردم بزرگش کنم نشد اونقدر رفت بالا ک یک ...

من تقریبا همه کارامو کرده بودم که بعد ده سال خلاص بشم.گفت بیا بریم نمایشگاه عراق.برای آخرین بار.پاشدم رفتم.بهم کلی وعده داد که ماشینتو میدم بهت پول رهن خونه میدم.دیگه کاری بهت ندارم.رفتیم برگشتیم با بیبی چک مثبت و الان با یه بچه دوساله در خدمت شما هستم.دستم به هیچ جا بند نیست.زندگیم یه شکنجه ی ناتمومه

راستی منم دوقطبی خفیفم.ولی بهبودی نسبی دارم