2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از هر دوش داشتم هر دوش خوبه امتحانشون کنی می ارزه .ام کیو خیلی سبکه و یه کوچلو روشن میکنه ولی لک ها و جای جوش را نمیپوشونه چون پوشانندگی زیادی نداره ولی پوست را یکی دو درجه روشن میکنه انگار نه انگار هم که کرم زدی رو پوستت و بعدشم که صورتم میشستم حس خوبی داشتم.انگار پوستم یه درجه روشن تر بود

لافارر حالت کرم پودری داره یعنی انگار صورتت کرم پودر زدی اونم نسبت به کرم پودر و ضدافتاب های پریم و ....سبک هست ولی پوشانندگی بالایی داره حتی اگه یه کوچولو ازش بزنی ولی ام کیو یکم میزنی رو صورتت انگار اونجا را کرم نزدی میخوای دوباره یکم دیگه بزنی

من هر دوش را خیلی دوست داشتم.همه برند ها تقریبا گرفتم این دوتا بهترین ضدافتاب های ایرانی هستن.و ام کیو را دکتر پوستی که خیلی معروف بود بهم معرفی کرد.لافارر تو دیجی تخفیف داشت خریدم.نسبت به داروخانه نصف قیمت بود.

من از هر دوش داشتم هر دوش خوبه امتحانشون کنی می ارزه .ام کیو خیلی سبکه و یه کوچلو روشن میکنه ولی لک ...

عزیزم من یکم جوش میزنم ولی جای جوش هام خیلی قرمزه من هم ضد افتاب میخوام هم ضد لک بعد مث اینکه ضد افتاب ام کیو اویل فری نیس میخواستم بدونم ت باهاش جوش نزدی؟ و اینکه ت الان کدومو پیشنهاد میدی؟

در ادامه بگم توی هر دوش اصلا جوش نمیزدم چون پوستم چرب و مستعد جوش بود .و جوش زیر پوستی داشتم کامل خوب شد چربی پوست را تنظیم میکنه.با اینکه پوستم چرب بود گاهی حس میکردم باید ابرسان یا مرطوب کننده بزنم بعد ضدافتاب 

چون پوست من چرب و کم آب بود

هر دو صورت را برق نمی اندازه و حالت مات داره و با ماندگاری بالا