2777
2789

بچه اولم 2 سالشه 

دومی هم 10 روزه😢

اصلا نمیدونم بعد اینکه دورم خلوت شد باید چیکار کنم

چجوری بزرگه رو از کوچیکه فاصله بدم ک اذیتش نکنه

چجوری به کوچیکه برسم

وای خیلی سخته

دس تنها میشم😪😪😪😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه کوچیکه گهواره زیپ دار خریده بودم تا این دستش بهش نرسه اسیب بزنه  بیشتر توجهت به بزرگه ب ...

الان فقط فکرم اینه بعدازظهرا چجوری بخوابونمشون

چجوری رسیدگی کنم

شوهرمم سرکار

خودم تنها😢

عزیزم چرا نگرانی؟ کوچیکه از محبت ک چیزی نمی‌فهمه پس الویت تو محبت و آغوش گرفتن بزرگه باشه،و باهاش بازی کن وقتی خوابه،،برای بزرگه هدیه بخر بزار تو دست دومی و بگو اون برات خریده از بس ک مواظبی ،و بهش مسولیت کوچیک بده مثلا اووردن پوشک از کشور و برای همه تعریف کن تا بشنوه،،،اکه اتفاقی دستش خورد یا کاری کرد اصلا تند برخورد نکن،،،از پدرش خیلی کمک بخواه ک‌وقتی اومد حتما پارک ببره و برای کوچیکه گهواره بخر تا روی اون باشه  بیشتر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
عزیزم چرا نگرانی؟ کوچیکه از محبت ک چیزی نمی‌فهمه پس الویت تو محبت و آغوش گرفتن بزرگه باشه،و باهاش با ...

خیلی میترسم نتونم هم زمان هردو آروم نگه دارم 

شیر دادن و اینا 

واقعا سخته

شوهرمم فقط شب وقت داره