2777
2789

برای حاجت رواییتون صلوات میفرستم 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بيايين واسه هم دعا كنيم حاجت روا بشيم 

واسه ارزوها و حاجت هم ديگه دعا كنيم و صلوات بفرستيم ممنون ميشم واسه حاجت دل خانواده ام دعا كنيد 

انشاالله همه حاجت روا بشيم 

واسه هدايت برادرم سعيد خيليييييي خانوادمو اذيت ميكنه رفيق بازه أهل كار نيست به اجبار أز پدرم كه بازنشسته پول ميگيره اگه هم بهش ندن داد و بي داد ميكنه ميشه صلوات بفرستيد و دعا كنيد 

به اسرار همين برادرم پدرم منصور خونه را فروخت و يك زمين خريد زمين هم به مشگل خورده دعا كنيد مشگل زمين هم حل بشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻التماس ميكنم واسه حل مشگلات خانواده أم دعا كنيد انشالله هيج وقت غم و غصه را تو چهره خانوادتون نبينيد 

پدر و مادرم أز غصه پير و داغون شدن 

الهي همه پدر و مادرها حاجت روا بشن 

الهي هيج پدر و مادري دشمن به شاد نشن 

ممنون واسه حاجت روايي پدر و مادرم دعا كنيد 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رحمتشکنه و به دل شما ارامش بده , لطفا دعام کن خیلی نیاز دارم 

قربونت بشم

ایشالله هر چی از خدا میخای بهت بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بيايين واسه هم دعا كنيم حاجت روا بشيم  واسه ارزوها و حاجت هم ديگه دعا كنيم و صلوات بفرستيم ممن ...

آمین رب العالمین 

بيايين واسه هم دعا كنيم حاجت روا بشيم  واسه ارزوها و حاجت هم ديگه دعا كنيم و صلوات بفرستيم ممن ...

امام حسین رو قسم دادم به دخترش حاجاتتو بده.

شماهم واسه من ازش بخواه امسال حاجاتمو بده.زهرام😢

کاربری  ۲ نفره
خدابیامرزه.خوندم لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرست یا دعا کن. زهرام🌷

چشم حتما عزیزم

ایشالله خدا بهت هرچی که میخوای رو بده 

امام حسین رو قسم دادم به دخترش حاجاتتو بده. شماهم واسه من ازش بخواه امسال حاجاتمو بده.زهرام😢

انشالله حاجت روا بشی   برای بر آورده شدن حاجتت ضلوات میفرستم 

خدایا  شکرت  لطفا برای حاجت دلم ی صلوات بفرستید 
خدا رحمتش کنه  به شما هم صبر  بده   براش فاتحه میخونم   التماس دعا  دارم فر ...

ممنونم گلم

ایشالله به هرچی که میخای برسی

امام حسین رو قسم دادم به دخترش حاجاتتو بده. شماهم واسه من ازش بخواه امسال حاجاتمو بده.زهرام😢

ایشالله یه روز بیای تاپیک بزنی که به حاجتت رسیدی