2777
2789

میخام شوهر کنم یک مرد اهل تهران 

گفتم ببینم توی قاموس شماها چه غذاهایی درست می کنید معمولا شما تهرانیا البته؟.

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگو ماهی یبار چون خیلی گرون شده ماهی هم ماهی دوبار ..

فسنجون یادم رفت بگم . بستگی به ذائقه داره من همسرم ترک خودم تهرانم خیلی از غذاهایی که من درست میکنم نخورده منم از خونه مامانم یاد گرفتم 

میگو ماهی یبار چون خیلی گرون شده ماهی هم ماهی دوبار .. فسنجون یادم رفت بگم . بستگی به ذائقه داره من ...

دقیقا منم شهرستانیم حس میکنم تفاوت فرهنگی بین مونه

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

قيمه 

قرمه 

مرغ 

فسنجون 

كرفس 

ماهي   اينا با پلو 

لوبيا پلو ،إستانبولي ،ته جين مرغ وگوشت ،زيره پلو ،

كباب تابه اي 

انواع كوكو 

كشك بادمجون وميرزا قاسمي 

ابگوشت

سالادالويه

با غذاها فست فودي مثل پيتزا وسانديچ 

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم 

سوشی 

استیک 

پیتزا استیک 

کوبیده نگینی 

لازانیا 

میگو و غذاهای دریایی خاص 

خب خواهر من این چه سوالیه هرچی سراسر ایران میخورن تهرانیام میخورن دیگ 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
سوشی  استیک  پیتزا استیک  کوبیده نگینی  لازانیا  میگو و غذاهای دریایی ...

نه من خودم شهرستانهاي مشهد رفتم اصلا ذائقه غذايشون مثل ما نيست اصلا اين چيزاي كه ما ميخوريم درست نميكنن 

از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه میخواهد که بی خیال همه ی دنیا به آن تکیه کنم و دلتنگی هایم را ببارم 
دقیقا منم شهرستانیم حس میکنم تفاوت فرهنگی بین مونه

فک نکنم فرق داشته باشه خیلی من همسرم تو خونه خودشون مثلا فسنجون ته چین اینا نخورده بود یا مثلا سودی که من درست میکنم نخورده بودیا خیلی از غذاها .. 

فک کنم به خانواده طرف بستگی داره خانواده همسر من کلا زیاد غذاهاس متنوع درست نمیکنن  

نه من خودم شهرستانهاي مشهد رفتم اصلا اين ذائقه غذايشون مثل ما نيست اصلا اين چيزاي كه ما ميخوريم درست ...

چی میخورن پس 😶

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•