2777
2789
عنوان

پوورن دیدن همسر

3958 بازدید | 179 پست

قبلا هم میدید ولی چون چیزی از تو گوشیش پیدا نمی کردن میگفت تو شکاکی و فکرت مشکل داره 

ولی دیروز دوبار دوبار میرفت حمام شک کردم ، دیدم یادش رفته سرچ گوگلشو پاک کنه و مچشو گرفتم

هرچند پرو پرو میگه من خودارضایی نکردم فقط همینجوری نگاه کردم ( مطمئنم دروغ میگه)

بعد از حاملگی و زایمانم کلا عوض شده ، خاک تو سر این مردا که حالیشون نیس ما ۹ ماه ۹گر گوشه خودشونو خو شکممون نگه میداریم 

حالم ازش بهم میخوره ، رابطمون سرد شده ، زودانزالی گرفته ولی کلا همه چیزو انکار میکنه و دست بردار نیست

بدتر اینکه قسم و آیه که نه من کاری نکردم

نمیدونم چیکار کنم 😞😞😞

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم میبینه دیگه خسته شدم حتی تو رابطه دیگه حسی بهش ندارم

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بنظرم دست از سرش بردار تو که میدونی میبینه دیگه مچ گیریت برای چیه به روش نیار رابطتونو باهم خوب کنید

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین بنظد من بروش نیار یه چند بار بببنه خسته میشه 

من هی دیدمد بروش اوردم الان تو رابطه از اول تا اخر فیلم میبینه خسنم کرده بخدا اصلا دام نمیخاد رابطه داشته باشیم

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
ینی چن روز حاملگی هم نتونس تحمل کنه؟؟؟ واقعا خسته نباشه

چن روز؟۹ماهه ها؟

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
ینی چن روز حاملگی هم نتونس تحمل کنه؟؟؟ واقعا خسته نباشه

خیلی گرم بود ، دیدم ماهای اول حاملگی هی درخواست میکزد ولی چون بارداریم پرخطر بود نمیتونستم کاری کنم

بعدش یهو دیگه هیچی نخواست 

الانم که شش ماهه زایمان کردم هنوز سرده ، تا دیروز که مچشو گرفتم 💔

اعصابم داغونه

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

سلام.

متاسفم.

ساده نیست قضیه' خانمان برانداز هست.

دنبال چاره باش.

شیطون ازش دور کن

بگو بهش ' وقتی اینکارو میکنی به این فکر کن که خدا شاهد و ناظر هست. باید پاسخگو برای من و خودت و بچه و زندگیمون و آینده و.... تا ثریا باشی.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐

عزیزم ببین چه کاستی توی رابطه براش میذاری اونارو جبران کن.تو رابطه تنوع بده بعضی وقتا هم خودت پیشنهاد بده لباسای جذاب بپوش و همیشه تمیزوخوشبو باش

عضوگروه قرمزوزن اولیه ۸۰.وزن هفته قبل ۸۰.وزن هدف چالش ۶۸.وزن نهایی۶۰