2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم....اومم یکم ناراحت چون باید درس بخونم ولی نمی‌دونم می‌خوام اصلا چیکار کنم برای آینده ام.. ...

خب سردرگمی ....درس خوندن نیاز به هدف داره مثلا یه معلم خوب خب تو باید در بخونی نمیخوام نصیحت کنم ولی واقعیته شاید تلخ باشه ولی یکمم شیرینه تو فقط وقتی میتونی پیش همه خفن باشی که درست از خیلیای دیگه بهتر باشه و اینکه وقتی تو یه هدف مشخص داری از همین الان تنها تمرکزت باید رو همون باشه و دیگه نباید سردرگم باشی

ناراحتم  لیسانس دارم دوس دارم شاغل بشم ولی نیست که نیست اطرافیانم میبینم فوق دیپلم دارن ولی ب ...

خب شما هر روز باید پرس و جو کنید از همه بدون این که ترس از شکست غرورتون داشته باشید چون دیگه این بحث کارتون اگرم میتونید مدرکتون رو بالاتر ببرید یا فال گرفتنم خوبه

ناراحتم.. چون درگیر درد وابستگی ام

درکتون میکنم کاملا وابستگی مساله ی خیلی طولانی هست ولی تا جایی که میتونید تلاش کنید اگه نشد حتما ارزشش رو نداشته اینده درخشانه پس الکی خرابش نکنید

عزیزم من شوهرم دائم قهر میکنه هرچی باهاش حرف زدم میگه همینه که هس لج بازی میکنه اذیت میکنه چیکار کنم ...

ببینید شما هم چند وقت بی محلی کنید و باهاش درست صحبت کنید ببینم مشکل اصلی چیه و شما هم زیاد دور و برش نرید خودش میاد ولی سعی کنید در طول روز بیشتر باهاش هم صحبت بشید

به به🤩🤩🤩چه عالیییی😍من خوبم...اما وسواس فکری شدید دارم😩مثلا عصر کلاس دارم،ساعت شش،خب،از الان توی فکرشم،خیلی اذیتم،اصلا نمیتونم کارام رو انجام بدم...انگار تا کلاس نرم هیچ کاری نمیتونم بکنم...

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜