2777
2789
عنوان

اتفاقات عجیب و غیرقابل توضیح

| مشاهده متن کامل بحث + 10334 بازدید | 66 پست
سلام خیلی ممنون از شما لطف دارید  بزرگوارید برای منم آشنایی با شما باعث مسرته🌹🌹

🌹 🌹😊 زنده باشین 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار سپاسگزارم و خوشحالم از اینکه تاپیک ها مورد توجه حضرتعالی قرار گرفته

❤❤❤🌺

منتظر تاپیکای جدیدتون هستم، عاشق آشنا شدن با جاذبه های طبیعی و انسان ساخت کمتر شناخته شده ایران و الماس های پنهانش هستم✌🌺

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

هاردلی کویین جان لطفا این لطف رو در حقمون بکن و درخواست دوستی رو قبول کن من چندتا سوال درباره ی تحصیل در خارج دارم بخدا برامون مهمه 

خواهشا لطفا😢

و اینکه تو رفتی ژاپن؟

3662 من ... ‌ ساخت آینده ای زیبا به روش خودم به دلخواه خودم من میتونم به اندازه ی تمام نتونستن ها و نشدن ها میتونم و میشه من باور دارم که موفقم همیشه خوشحالم من معتقدم که همه چی دست منه و من به بهترین ها دست پیدا میکنم روز به روز و من محبوب ترین و خوشکل ترین دختر در سطح و حد خودم هستم یعنی ( برای خودم برای دنیام خوشکلم ) همه ی ما خوشکل هستیم و وقتی معتقد باشی و باور داشته باشی هیچ چیزی نمیتونه جلوی راهت رو بگیره من هم معتقدم هم باور دارم پس من انسان مفید و خوبی برای دنیام خواهم بود هرچیزی ممکنه منو از روی تاپیک ها قضاوت نکن از روی حرف های خودم قضاوت نکن از روی تعریفات قضاوت نکن اگه میخوای قضاوت کنی اول بجای من توی وضعیت من با همین سن و مشخصات من زندگی کن 🤚🏻💖تو نمیتونی هویت منو بشناسی چون من اونطور که دلم میخواد هستم شاید جلوی تو یه آدم دیگه باشه ولی درونم یه چیز دیگه و یه جور دیگه باشم هرکسی با خودش راحت تره درون آدما رو هیچکس بجز خودشون نمیتونه ببینه و درون خیلی مهمه منو از درون حس کن از درون قضاوت کن و از درون درک کن دلم میخواد با اینکه خیلی ظلم وجود داره بتونم خوب بمونم و هیچ چیزی منو تغییر نده من راه درست رو انتخاب کردم راهی که شرمنده ی خودم نشم ممکنه تاپیک هایی بزنم که واقعیت نداره و فقط خیالی و تصور من هستن ولی تصور هم یجور واقعیته پس تو نمیتونی بفهمی تاپیک های من واقعیه یا نه چون شاید دارم در رویا زندگی میکنم حتی شاید خودم نمیفهمم که واقعیت کدومه فکر نکن منو میشناسی چون من اسم های مستعار استفاده میکنم و اسم هایی که در خیالاتم هستن اسم های مورد علاقم رو می خوانید و از تاپیک هام شاهد خواهید بود‌... من از متفاوت بودن خوشم میاد خاص میشی تک میشی و باعث تعجب همه خواهی بود معمولا به کارهایی که میکنم میگن عجیب! البته دوستام میگن😂
هاردلی کویین جان لطفا این لطف رو در حقمون بکن و درخواست دوستی رو قبول کن من چندتا سوال درباره ی تحصی ...

سلام، چشم

نه من هنوز ایرانم، ویزا گرفتم ولی ژاپن فعلا به خاطر اومیکرون مرزاشو رو خارجی های جدید بسته، فعلا منتظرم محدودیت های مرزی رو بردارن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
به شب خونه مادرشوهر بودیم بعد شام گفتیم بریم پیاده روی، یه پارکی بود گفتیم بریم اونجا بشینیم یه کمی. ...

وقتی حواستون نبوده جمع کردن رفتن دوهزار بار برای من این اتفاق پیش اومده دقیقا هم توپارک 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
وقتی حواستون نبوده جمع کردن رفتن دوهزار بار برای من این اتفاق پیش اومده دقیقا هم توپارک 

نه مگه می شه اونهمه آدم که یه عالمه بچه و‌وسایل پیششون بود و برای رد شدن هم از پیش ما باید رد می شدن 

رفته باشن و هیچکدوممون ندیده باشیم، یه چیز محاله محاله 

سلام 

میشه درخواست دوستی منو قبول کنی چند تا سوال تحصیلی داشتم 

ممنون 

بنظرم این جملات رو باید با آب طلا نوشت✨"من از آنچه که هستم و آنچه که دارم خجالت نمیکشم! این خانواده ی منه. این هوش منه. این ماشین منه. این خونه منه.من از هیچ چیز مربوط به خودم شرمنده و خجالت زده نیستم. از سنم، قدم، وزنم، پدرم و مادرم و.. خجالت نمیکشم؛ اینها واقعیت زندگی منه!قراره من خوبِ خودم باشم نه اینکه خوب و بد بودنم رو با متر شما اندازه بگیرم. من به این دنیا نیومدم تا با ملاک های دیگران زندگی کنم✨🌷از شکست خوردن نترسید از اینکه چیزی رو امتحان نکنید، بترسید!تصمیمات الانم، نتایج فردای من رو می سازه...اگه الان زانوی غم بغل بگیرم و ناامید و نالان، هیچ کاری نکنم، یک سال بعد هم در همینجایی خواهم بود ک الان هستم...اما من تسلیم نمی شوم، تصمیم میگیرم انتخابهای جدیدی داشته باشم و تا رسیدن به استقلال مالی و زندگی دلخواهم، یک لحظه هم نا امید نشوم🔆 من قهرمان زندگی خودم هستم🔆 من تعیین کننده سبک زندگیم هستم 

سلام اومدم تاپیکای مهاجرت رو بخونم اینو دیدم

یاد یچیزی افتادم

یه روز خونه مادرم بودم زنگ زدم ب شوهرم ک بیاد دنبالم،گوشی رو برداشت، سلام احوالی و... یهویی یه بوی تند پفیلا کچاپ از توی گوشی اومد، به شوهرم گفتم داری پفیلا میخوری؟ تنهایی؟!

خندید هیچی نگفت. شبش گف حس ششمت قویه ها از کجا فهمیدی چی میخورم؟ گفتم والا تا دهن تو باز کردی بوی پفیلا تا اونطرف خط اومد،

بعد خودم تازه متوجه شدم چی شده کپ کردم

سلام شبتون بخیر ..

اگه امکانش هست درخواست منو قبول کنید.. چند تا سوال راجع به مهاجرت داشتم🥲💚

نویسنده ۱۴۰۰ قبلم. این بار قویتر اومدم:] تا بجنگم برای رسیدن به هدفم..! ✌🏾 با افتخار #فمنیست :]👑 هی، رفیق! زندگی آسون نمیشه! تو باید قوی تر بشی؛) برای جنگیدن دیگر جانی ندارم اما استخوان های باقی مانده ام شمشیر را زمین نمیگذارند.. =) مکث کن، گریه کن، نفس بکش، اما بعد بلند شو و در قدرت تر ادامه بده✌🏾👑 با افتخار! چند ماهیه از سگ سیاه افسردگی نجات پیدا کردم😃😌🤝برای قبولیم در رشته مورد علاقه م میشه یه صلوات بفرستید؟!:*))) همش دو برابر بر میگرده😃!   درخواست دوستی قبول نمیکنم. 💚

سلام عزیز میشه نظرتونو توی این تاپیکم بگید مهم برام🥺❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9354258/تحصیل-دندون-توی-چین-منظورمو-فک-کنم-بد-گفتم-بیاین

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

عزیزم شما تو سایت هنوز هستید؟

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.