2777
2789

سلام. من ۴شنبه واکسنمو زدم. از دیشب بینیم خیلی میخاره خیلییی. شماها این عارضه رو نداشتین؟ 

البته نمیدونم ربطی داره ب واکسن یا نه، گفتم بپرسم ببینم کسی بوده اینجوری؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

نه من نداشتم

فکر هم نکنم ربط به واکسن داشته باشه

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک نزدم ولی نگران نباش فک نکنم ربطی داشته باشه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
نه من نداشتم فکر هم نکنم ربط به واکسن داشته باشه

شایدم ربطی نداشته باشه ولی خب نمیدونم  چرا اینجوری شدم. دلم میخاد ی چاقو بردارم دماغمو بخارونم😑

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
نه پدر مادرم که اینطورنبودن

داداش خودمم استرا زدن اینجوری نشدن. البته شایدم مال واکسن نباشه

خیلی عوارض داره سینوفارم بهتره ولی خب استارازنکا از لحاظ دیگه مقاوم تره

منم بخاطر ایمنی بالاترش استرازنکا زدم. ی روز فقط تب داشتم ک استامینوفن خوردم خوب شدم. 

دو تا از خاله های من زدن نشنیدم این مشکل و داشته باشن 

منم نشنیدم تا حالا، ولی خب چون اینجوری شدم گفتم بپرسم ببینم کس دیگه ای هم اینجور شده. اصلا ربط داره یا نه🤔

شاید حساسیت فصلیه من از واکسنا میترسم چکار کنم؟

ممکنه. اخه حساسیت که دارم زیاد عطسه میکنم ولی اینجوری نبودم دیگه 

نه چرا بترسی؟ کرونا خیلی بدتر و پرعارضه تر از واکسنه.