2777
2789
سلام بچه ها ازتون میخوام واسه یه مادر پیر که قراره قلبش رو عمل کنه دعا کنین محتاج به دعای همه شما ها هستش ممنون میشم با دل های پاکتون براش آرزوی سلامتی بکنین
خدای من ، همه مردم شکر نعمت های تو را می کنند، اما من شکر بودنت ، خدایا تو نعمت منی .خدا جون بابت همه چیز ممنونم
انشاالله خدا سایه این مادرای مهربون که آغوششون پناه قلب ماست رو برای همه مون نگه داره و مادر پیر این تاپیک هم

خیلی سریع جمع خانواده ای که منتظرشن رو گرمتر کنه. الهی آمین. اللهم اشف کل مریض

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که عملشون به خوبی انجام بشه و سلامتیشون رو هر چه زودتر بدست بیارن
اینکه تو درست میگی، معنیش این نیست که من اشتباه می‌کنم، فقط زندگی رو اونجوری که من دیدم ندیدی!!!
انشاالله خدا شفاش بده و بازم سایه اش بالا سر بچه هاش باشه و گرمی وجودش در خانه ها.
خدایا همه مریضها رو شفا بده و به عنوان عیدی به خانواده هاشون برگردون
Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
محمد مهدیار مامان 36هفته خدایا هزاران بار شکرت