عمم همش خودش و میگیره و میگه من هر چی میگم همه باید بگن چشم تو همه چیز دخالت میکنه دخترشم با اینکه با هم صمیمی هستیم ولی اصلا با آدم روراست نیست چطور باهاشون رفتار کنم؟؟؟
یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
عمه رو باید شست پهن کرد شما که زنداداشش نیستی بگی زندگیم فلان میشه بزن سرویسش کن... البته خدایی عمه های من نظیر ندارن انقد خوبن ولی خب مادربزرگم و پدربزرگم خودشون جای ششصد تا عمه بودن
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
من خودم قشنگ جوابش و میدم همیشه هم میگه تو به خودم رفتی با همه رکی
خوب کاری میکنی بگو دور از جونم عمه خدا نکنه مث شما باشم
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...