2777
2789

سلام دوستان عزیز 

با رهن ۴۰  و اجاره ۲ میلیون 

تهران کجا مناسبه

لطفا چندین محله پیشنهاد بدید 

کساییکه خودشون میشینن 

فکر نکنم بشه اگرم بشه سمت شوش و مولوی میشه فکر کنم 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توسایت دیوار پیدا کن 

ولی این قیمت کرج اونم محله های متوسط میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

شوشم شايد زير پله وحشتناكن كرايه خونه ها

اره من کرجم هفتاد تومن دو تومن کرایس تهران که دیگه بدتره 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
توسایت دیوار پیدا کن  ولی این قیمت کرج اونم محله های متوسط میشه

نمیشه من کرجم قیمتا افتضاحه مگه اینکه پیشاهنگی و کمالشهر بتونه پیدا کنه که جای مضخرفین پر از معتاد 

نمیشه من کرجم قیمتا افتضاحه مگه اینکه پیشاهنگی و کمالشهر بتونه پیدا کنه که جای مضخرفین پر از معتاد&n ...

میدونم شاید سمت فلکه پنجم فردیس واحد کوچک پیدا بشه یا سمت محمدشهر  

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

میتونی یه اتاق جنوب تهران اجاره بکنی

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
میدونم شاید سمت فلکه پنجم فردیس واحد کوچک پیدا بشه یا سمت محمدشهر  

اونجاها اصلا نمیشه 😁🤣😂🤣🤣 وقتی خرمدشت و پیشاهنگی و کمالشهر نشه اونجا که اصلا نمیشه 

اونجاها اصلا نمیشه 😁🤣😂🤣🤣 وقتی خرمدشت و پیشاهنگی و کمالشهر نشه اونجا که اصلا نمیشه 

پس اونجا هم گرون شده خدا به داد برسه