2777
2789
عنوان

شماهم اینجوری بودید(جاریم)

804 بازدید | 58 پست

من وهمسرم چندسال باهم دوست بودیم ولی تاعقدنکرده بودیم باهم راحت نبودیم ولی برادرشوهرم ازدواجش سنتی بود واسه مراسم عقدش هنوزبهم محرم نبودند رفته بودنداتلیه وعکس گرفته بودند بعداومدندخونه عقدکردند واسه من غیرعادی بود واسه شماچطور خیلی هم خودشون رو مثبت میگرفتنداون زمان جاریم چادری بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من عجیب نیس،چون هرکس یجوریه،اون چهارتا کلمه عربی هم از نظرم انقدر مهم نیس

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

منم یه دوست  داشتم میگف اگه قطعا قراره باهم ازدواج کنین اشکال نداره دیگه بهم دست بزنیم و مثلا موهاتو ببینه و اینا 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
برای من عجیب نیس،چون هرکس یجوریه،اون چهارتا کلمه عربی هم از نظرم انقدر مهم نیس

از نظر منم اون کلمات عربی نیست که ادمارو محرم و نزدیک میکنه

اینکه یه نفر اومده تعهد داده همسرت بشه این مهمه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر چی دختر عشقیع زیر چادر مشکیه😁اینو راهنمایی بودیم یه دختره همکلاسیم میگفت

صرفا جهت فان گفتم اینم بگم خودمم چادریم

والا من چند روز بعد عقد رفتم پیاده شم از ماشین دستم خورد بهش گفتم وایییی ببخشید😁😁😁خیرسرمون ۵سالم دوس بودیما