2777
2789
عنوان

تجربی ها بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 72 پست
با کمال احترام خیر  اگر ممکنه همینجا بپرسید

واسه کنکور این تکنیک های تست زنی رو که یاد میدن و بسته کمک آموزشی میفروشن اینا دروغه؟ مثلا دیدم بعضی از تست های کنکور 1400 رو با تکنیک مشابهت حل می‌کرد 

مثل آب خوردن 🤦‍♂️

خیلی تکنیک های تست زنی وجود داره؟ 

با تکنیک کار میکردین یا نه؟ 

💖مَن لی غَیرُک حسین (ع) 💖                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کنکور این تکنیک های تست زنی رو که یاد میدن و بسته کمک آموزشی میفروشن اینا دروغه؟ مثلا دیدم بعضی ...

من خودم واسه مبحث هندسه رفتم توی گوگل سرچ کردم و تدریس موسسه کنکور آسان است رو دیدم، یسری تکنیک ها میگفت که واقعا موثر بود؛ طوری که من هرچی سوال هندسه میزدم درست بود، غلط نمیزدم دیگه، نهایتا نزده میذاشتم.

دید خوبی به آدم میداد.

دیگه فقط همونو دیدم وگرنه در بقیه موارد خیلی الکی آدمو میپیچونن و من توصیه نمیکنم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
مرسی بعد ی سوال مشاور کنکور چ کار میکنه؟یعنی خیلی تاثیر داره؟ادم اگه خودش برنامه بریزه چی؟

ادم اول باید خودش درس خون باشه و قصدش جدی باشه  و حاضر باشه سختی های این مسیر رو به جون بخره 

وقتی شروع میکنی ، برات کلی سوال پیش میاد و تو یه سری دوراهی ها میمونی و نمیدونی کدوم درسته. 

اونوقت مشاور بهت کمک میکنه 

اگه خودت باشی مثلا ممکنه تو برنامه ریزی اشتباه کنی و بعد به آزمون هات یا کنکور نرسی ، با نتیجه نگیری 

و پیگیریت  میکنه که حتما انجامش بدی 

الان شاغل هستین ؟ 

دانشجو ام

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
باش  زدم خبر میدم

تو تلگرام نمیزنی منم میخام شرکت کنم اما تو وات نمیتونم

کاربر ایواز هستم کاربریم تعلیق شده،این کاربری قبلیمه برش گردوندم تا فقط تاپیکاشو حذف کنم اگه حذف کردم دوباره تعلیقش میکنم، و تا موقعی که کاربری ایواز رو برگردونن من با این کاربری فعالیت میکنم.
اها بعد من به عشق مامایی میخونم باید رتبه چند  باشه ؟

رتبه های بالاتر مشاوره میگفت سال کنکور 6ساعت هم درست بخونی مامایی قبولی اینو یادم رفت بگم

زیست الا مقاری 

شیمی ربیعیان سی دی لش رو ببین کامل یاد میگیری اگه مشکل داشتی

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام