2777
2789
عنوان

تجربی ها بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 72 پست
کنکور آسان است بنظرتون خوبه؟ بسته خرید؟  میشه بگید چجوری باید زبان و عربی و... 70 به بالا زد؟& ...

یه چیز دیگه

توی تست های عربی اگر کلمه ای رو معنیشو نمیدونستید، سعی کنید از هم خانواده هاش معنیشو پیدا کنید.

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
از پایه چندم باید مشاور گرفت؟؟؟

من خودم از دهم گرفتم و دیگه تا دوازدهم همه چیز رو خودم بلد شدم

ببین مشاور قرار نیست کار فوق العاده ای کنه ، بیشتر به خودت بستگی داره   اونم به عنوان راهنما کنارته 

حالا که دهمی از الان خوب بخون که دوازدهم به مشکل بر نخوری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینش چطوره ؟ 

الان رایگانه

توی تلویزیون یه مدت نشون میدادن ک مشاوره تحصیلی رایگان داریم 

منم کد فرستادم برای شماره ای ک گفته بودن 

خودشون تماس گرفتن

گفتن من مشاورتون هستم توی تلگرام برام یه عالمه کلیپ تدریس دهم فرستادن 

دینی ریاضی شیمی فیزیک و ....

خیلی خیلی خیلی عالی بودن

و حتی یه بسته ازشون خریدم ک قیمتش هم عالی بود

حتما باید حضوری باشه؟؟

نه آلان که اکثرا غیر حضوریه 

حتی مشاور من با اینکه حضوری بود ، غیر حضوریش کردم. چون اینجوری هر وقت میخواستم باهاش حرف میزدم 

حالا اگه خواستی من چند نفر رو میشناسم 

کنکور آسان است بنظرتون خوبه؟ بسته خرید؟  میشه بگید چجوری باید زبان و عربی و... 70 به بالا زد؟& ...

عالیه صد هم میتونی بزنی 

شیمی سه فصله من تدریس فصل اول رو فعلا گرفتم ۱۸۰ هزارتومن 

هشت تا سی دی هر سی دی ۲ تا ۴ ساعت تدریس

میتونی اسمشون یا اسم بسته یا ی نشانی بدی

کنکور آسان است 

انتشارات گیلنا

استاد شیمی عارف ربیعیان 

اگر مشاوره رایگان میخاید بگم چه کدی رو به چه شماره ای فرستادم البته اگه زمانش تموم نشده باشه

من خودم واسه مبحث هندسه رفتم توی گوگل سرچ کردم و تدریس موسسه کنکور آسان است رو دیدم، یسری تکنیک ها م ...

هندسه چه ربطی به تجربی داره؟ 

دینی و فارسی نظرتون چیه؟ 

فکر میکنن چند درصد کنکور تکنیکه؟ درسای پزشکی و پرستاری مشترکن؟ چقدر آسون تره؟ میانگین مطالعه دانشجویان پرستاری روزانه چقدره؟ 

💖مَن لی غَیرُک حسین (ع) 💖                                     
هندسه چه ربطی به تجربی داره؟  دینی و فارسی نظرتون چیه؟  فکر میکنن چند درصد کنکور تکنیکه؟ ...

منظورم مبحث هندسه درس ریاضی تجربی هست.

دینی اول از همه متن کتاب بعد کتاب دینی آقای بهمن آبادی.

ادبیات تست زیاد و استمرار و کتاب سه جلدی نشرالگو(سبزرنگه)

بنظر من ۶۰ درصد مطالعه، ۲۰ درصد حفظ آرامش و ۲۰ درصد تکنیک

درسای پرستاری خیییلی آسونتره

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
میتونی اسمشون یا اسم بسته یا ی نشانی بدی

این پیام رو 

(برنامه رایگان تابستانه میخوام)

به این شماره بفرستید +9810004428

من توی تلویزیون دیدم شبکه چهار بود پس خیالتون راحت

اگرم فکر می‌کنید کلاه برداریه میتونید توی سایت اصلیشون از کلاه برداری بودن یا نبودنش مطلق بشید 

این پیام رو  (برنامه رایگان تابستانه میخوام) به این شماره بفرستید +9810004428 من توی تلویزیو ...

ببینید من امسال تازه میخام برم دهم شاید این برنامه واسه کسایی هست که دهم رو تموم کردن و میخوان برن یازدهم؟؟؟؟