2777
2789
عنوان

نتیجه بحث با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5428 بازدید | 97 پست
استارتر بچشون چند سالشه ؟ مگه خونشون کدوم محله است که اینقدر داغونه؟ نمیتونن برا بچه سرویس بگیرن؟ را ...

تاپیک های قبلیش هست... دختر پونزده ساله🙄 مدرسه هم گفتن این یکی بهتره🥴 مدارس هم امسال از از آبان حضوریه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

این هست قدرت نی نی سایتا  اما حرف جاریت خیلی بدبوده انگارفحش بهت داده بخاطرهمین حرف کوتاه نیا

بعددوهفته تعلیق برگشتم قول دادم بعضی تایپکانظرندم بشینم یه گوشه میوه بخورم شماهم لطف کنید بچه خوب باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر بچشون چند سالشه ؟ مگه خونشون کدوم محله است که اینقدر داغونه؟ نمیتونن برا بچه سرویس بگیرن؟ را ...

خونه حومه شهر گرفتن مدرسه ای که مد نظرشونه تا اونجا ۴۰ دقه راهه میگه مسیر طولانیه تا پیش شما باشه 

۱۵ سالشه نه مثل اینکه حضوریه دقیق در جریان نیستم 

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

وای خدا اسکرین تاپیک قبلتو خوندم

جاریت چقد پر روعه

انگار داره به کلفتش دستور میده 

این جاری خانوم پیش خودش چی فکر کرده یه دختر 15 ساله داره وظیفشه خودش شرایط تحصیلش فراهم کنه 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

فقط اومدم بگم چقددددددر جاریت پر روعه و خداروشکر شرش کم شد از سرت

به نظرم دیگه بحث رو ادامه نده که شوهرت پشتت بمونه 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
بیا تموم شد گلی

اخ که دلمو خنک کردی اسی حداقل پیاماروهم به شوهرش نشون میدادی میگفتی مردم که میخوان زحمتی به یکی بدن یه ببخشیدی میگن زنت از همون اول ارباب رعیتی حرف میزنه که یه وقت حرف روش نباشه برووووو بابا عموجان مرغ هرچی کمتر کثافتش کمتر بودی بودی نبودی بهتر 

خونه حومه شهر گرفتن مدرسه ای که مد نظرشونه تا اونجا ۴۰ دقه راهه میگه مسیر طولانیه تا پیش شما باشه&nb ...

اصلا رو ندینا

اینا خیلی پروعن بچه رو اونا زاییدن شما نگه داری؟؟ پس‌فردا دوست پسر گرفتم میگن زنعموش یادش داده تا تو خونه خودمون بود سر به زیر بود😐😐

شوهرم پاشد بره دستشویی دست و صورتشو بشوره برادرشوهرم زنگ زد اونم داد و بیداد که دریا چرا با زهرا این ...

حالا سوال :

1) دریا کیه

2) زهرا کیه؟

3) مریم کیه؟ 

4) کی گفت زنتو پر رو کردی؟ 

گزینه الف :شوهر

گزینه ب : برادر شوهر

هر سوال 3 نمره

خونه حومه شهر گرفتن مدرسه ای که مد نظرشونه تا اونجا ۴۰ دقه راهه میگه مسیر طولانیه تا پیش شما باشه&nb ...

وا چه حرفا خب  ۴۰ دقیقه راه باشه، مردم از شهرک صدرا پامیشن میان وسط شهر مدرسه فقط خون دختر اینا رنگیه اصلا قبول نکن بحث امسال نیست این تا دیپلم بگیره همین جاست بعد هم عوض این که منتتون رو بکشن قربون صدقه برن چه وقیح هستن فکر کنم بیش از حد جنبه شون محبت کردید.

حالا سوال : 1) دریا کیه 2) زهرا کیه؟ 3) مریم کیه؟  4) کی گفت زنتو پر رو کردی؟  گزینه ...

دریا منم زهرا جاریم 

مریم دختر جاریم

برادرشوهرم به شوهرم گفت ک منو پررو کرده 

تاپیک قبلیارو بخونی قشنگ متوجه میشی

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

اسی قربون دستت دختر منم ۱۴ سالشه وقت بلوغشونه اخلاقشون گند شده میفرستم یه چند وقت بمونه پیش تو 😁😁

ولی خدایی اسی جواب مادرشوهرتو بده اینجوری شستشوی مغزی میکننش خودت از حقت دفاع کن

حالا سوال : 1) دریا کیه 2) زهرا کیه؟ 3) مریم کیه؟  4) کی گفت زنتو پر رو کردی؟  گزینه ...

دریا استارتره

زهرا جاریشه

مریم بچه جاریشه

برادر شوهرش گفته

لطفا برام صلوات بفرستین💙