2777
2789
عنوان

نتیجه بحث با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 5428 بازدید | 97 پست
اصلا رو ندینا اینا خیلی پروعن بچه رو اونا زاییدن شما نگه داری؟؟ پس‌فردا دوست پسر گرفتم میگن زنعموش ...

دقیقا همینه جامعه خیلی کثیف شده همین جا تاپیکای ترمیم بکارتو ببین همه مال دخترای کم سن ،بعد همین جاری وقیحت و شوهر وقیحترش دودمانت رو به باد میدن

اسی میگه مدرسه ها که تعطیل هست....قرار نیست مدرسه ای فعلاااااا تا آذر ماه باز بشه..... الان شما دقی ...

سر اینکه برادرشوهرم گفته یه اتاق خالی کنید مریم بیاد خونه شما امسال خونه شما بره مدرسه ای که نزدیک شماست ما ماشین نداریم رفت و امد سخته

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر اینکه برادرشوهرم گفته یه اتاق خالی کنید مریم بیاد خونه شما امسال خونه شما بره مدرسه ای که نزدیک ش ...

میگم مدرسه ها تعطیله...مجازی هست..نیازی به رفت و آمد نیست....بشینه توی خونه خودش و مجازی بره سر کلاس 

میگم مدرسه ها تعطیله...مجازی هست..نیازی به رفت و آمد نیست....بشینه توی خونه خودش و مجازی بره سر کلاس ...

نمیدونم والا حتما گفتن حضوریه که گفتن از این هفته بیاد اونجا 

من در جریان مدرسه ها نیستم بچه مدرسه ای نداریم اطراف

والا مدرسه ها فعلا باز نمیشه.....الکی خودتون رو ناراحت نکنید...مدرسه کجا بود

بابا کلا همه میدونن که باز شدن مدرسه ها تق ولقه ولی اونا با پرویی میگن یه اتاق اماده کنین که دخترم داره میاد حالا یه ببخشیدی یه لطفی میکنی یم ازبونش در نمیاد بروببین اسکرینشو کلا میخوان بفرستن دیگه حالا رفت رفت نرفتم نرفت 

بابا کلا همه میدونن که باز شدن مدرسه ها تق ولقه ولی اونا با پرویی میگن یه اتاق اماده کنین که دخترم د ...

ببخشید گفته دخترش بره خونه اسی واسه مدرسه.....اسی باید به شوهرش بگه مدرسه ها تعطیل هست‌‌‌قرار نیست به هیج عنوان مدرسه ها باز بشه...هم اومدن اونم کنسله

ببخشید گفته دخترش بره خونه اسی واسه مدرسه.....اسی باید به شوهرش بگه مدرسه ها تعطیل هست‌‌‌قرار نیست ب ...

همون دیگه اینو همه میدونن حتی منی که بچه مدرسه ای ندارم میدونم کلاسا مجازیه وبرگرگزار نمیشه ولی این جاریه خیلیی پرو بازی دراورده خب مطمعنن اسی به شوهرش گفته ولی اونا ناراحت شدن از قبول نکردن اسی وشوهرش 

همون دیگه اینو همه میدونن حتی منی که بچه مدرسه ای ندارم میدونم کلاسا مجازیه وبرگرگزار نمیشه ولی این ...

ببینید قبلا هم گفتم 

چون هم بچه زیاد دارن هم کوچیکه فلج مادرزاده انگار میخوان بزرگه رو که دردسرشم بیشتره یه وری پاس بدن دیوار کوتاه تر از ما پیدا نکردن

ببینید قبلا هم گفتم  چون هم بچه زیاد دارن هم کوچیکه فلج مادرزاده انگار میخوان بزرگه رو که دردس ...

خب منم همینومیگم  وقتی از تون کمک میخواد باید احترامتونو نگه داره دیگه حداقل

خب منم همینومیگم  وقتی از تون کمک میخواد باید احترامتونو نگه داره دیگه حداقل

نگه نمیداره دیگه 

نزدیک ۴۰ سال سنشه عروس اولی هم هس فک میکنه همه کاره اس