2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 237 پست
دقیقاااااااا🤣اتفاقا تو همون تاپیک هم گفتم وقتی برعکسش باشه همه میگن وای نه دختره حیف میشه ولی تو او ...

البته کاربرا داشتن به اون خانم مطلقه فحش میدادن

یه کاربری هم میگفت خانمای مطلقه تورو خدا زندگی مارو خراب نکنین !  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن بالا که نه  من خودم ۲۳ سالمه با یه مرد ۳۰ ساله که یه بچه ۴ساله داره نامزد رسمی ایم هم ...

عشقتون پایدار❤♥️

راضی هستی الآن؟

راستی یه سوال😢منم میخوام مهمانداربشم چیکاربابدبکنم؟😁چه جوریه استخدامش؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم مشکل از تو نیست جامعه طوری شده که هر کسی بخودش اجازه میده هر پیشنهادی بده. ناراحت نشو اتفاقا ا ...

آبدیده بشی یعنی چی؟

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا
البته کاربرا داشتن به اون خانم مطلقه فحش میدادن یه کاربری هم میگفت خانمای مطلقه تورو خدا زندگی مارو ...

من حرفتو برعکس برداشت کردم،برعکس خیلیارو دیدم تو اون تاپیک از اون زنه دفاع کردن و گفتن حق زندگی داره اینجا که اکثرا مخالفن با ازدواج دختر مجرد با مردی که طلاق گرفته و بچه داره(خودمم مخالفم)

...
آخه چرا مگه من چند سالمه که اینطور معرفی میکنن بنظرم کسی از رو دشمنی معرفی کرده

طرف چندسالش بود؟اوضاع مالیش چطوربود؟

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

اینک دختر مجرد  باشه مرد  بجه داشته  باشه  یا بر عکس  اصلن  شرط  خوشبختی  بدبخای نیس. مهم  اینه همو  بفهمن  مهم اینه کنار هم  ارامش داشته باشه.

پسر عموی من خونه ماشین و جنتا مغازه داره  واقعا  پولداره 30  ساله اش.  رفت  ی  زنی ک طلاق گرفته بود و 42 سالش  بود گرف  . زن  پسر  16  ساله داره. الان خیلی باهم خوشبخت  هستن  تازه خانومش  بارداره . زنه خودش خانه دار و پولدارم نبود. ب قول پسز عموم کنار ندا مفهوم  زندکیو فهمیدم.  ولی هب خیلیا نظرشون اینه کسی ک طلاق گرفته باید  با  مث خودش  ازدواج کنه

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

لطفا بعضیا فاز انسانیت برندارین فقط بلدین شعار بدین اگه تو واقعیت ی همچین اتفاقی براخودتون میفتاد حا ...

اونا که همینجوری خواستگاری نمیکنن حتما یکی معرفی میکنه که به خودشون جرعت میدن بیان خواستگاری،اگه از اطرافیانتون کسی اینکارو میکنه حتما بهش مستقیم یا غیر مستقیم تذکر بدید

...

کسایی که گفتن مگه چیه خب اگه چیز خاصی نیست چرا همین مرد با سابقه ازدواج و یه بچه دنبال شخصی مثل خودش نیست؟ خب چه عیبی داره دنبال یکی مثل خودش باشه مگه اون زن بچه دار هم گناه کرده ازدواج کرده مشکلی پیش اومده طلاق گرفته با یه بچه؟

وقتی این اقا یکی مثل خودش رو نمیپسنده پس دختر ازدواج نکرده مسلمه که چنین چیزی رو نپذیره 

دوما اون خانمای طلاق گرفته و بچه دار قراره با کی ازدواج کنن با دیوار؟

وقتی تو جامعه این مسئله عیب نداره که از طرف اقایون جامعه در مقابل خانمها هم عیب نداشته باشه ولی وقتی این مسئله تو جامعه یک طرفه اس چیزی جز پرتوقع بودن و خودخواهی طرف رو نمیرسونه و توازن ازدواج رو بهم میزنه و جامعه رو با مشکل مواجه میکنه.

اینک ب شما همچین خواستگاری اومده اصلن  ناداحت نباش ممکن اونا دیدشون  ب زندکی طور دیگ باشه . 

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بابااا افتتاح چیه ادما مغازه نیستن وسیله نیستن  اصا چرا من باید قبول کنم شاید شمایی که باید یک ...

اینکه ب دختره ۲۶ ۲۵ ۲۷ ۲۸ ساله بگی اشکال نداره زن مرد بچه داربشو اونم حق زندگی داره ،همین میشه ک فساد گرفته طلاق زیادشده خیانت زیادشده اصلا طبیعی نیست ک بخایم بگیم مردک زنگوله دار بره خاستگاری دختر 

امسال برای منو ابجیم هرچی خواستگار اومده از دوتاش ، طلاقی بودن ، برای من دوبار طلاق داده بود 😑😑 از ماه رمضون اون موقع دوبار اومده ، یعد تازه گیا فهمیدم از همسایها میگ اگ دخترشونو میدن برم باز خواستگاری 😕

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖