2777
2789
عنوان

خواستگاری بیوه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5557 بازدید | 237 پست
چیی اصا نفهمیدم چی گفت دستخور‌ته و دستمال چیه باو مگه وسیله ان ادما دختر ۲۶ ام ۲۶ ساله اس ۶ ساله که ...

۲۶ زیاده؟؟؟خاله من ۴۰ سالشه مجرده ی خاستگاری داشت فقط طلاق گرفته بود ۱سال زندگی کرده بود من بهش  گفتم ۱سال زندگی کرده شاید زنه بدبوده حیف وبرو بهش قبول نکرد ....دختر ۴۰ ساله قبول نمیکنه همچین چیزیو ۲۶ ساله چرا باید قبول کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری مهماندار هواپیما بشیم؟🌹❤

سلام عزیزم 

اول از همه باید بگم ک مهمانداری هواپیما هیچ ربطی ب رشته تحصیل دبیرستانتون نداره و با هر رشته ای میتونید وارد شید 

الان ب جز هواپیمایی ماهان تقریبا همه ی ایرلاین ها مدرک مهمانداری میخوان 

حالا شما برای مدرک مهمانداری هم میتونید از طریق دانشگاه اقدام کنید ک دوسال تقریبا طول میکشه و هم میتونید از طریق اموزشگاه های ازاد مدرکتونو بگیرید ک تقریبا شیش ماه تا نه ماه اصولا طول میکشه ک بستگی به اموزشگاهتون داره

من خودم ازاد و از طریق دوره های اموزشگاه  مهمانداری پویان مدرکمو گرفتم و حدود یک ساله بعد استخدام هواپیمایی زاگرس شدم

راجع ب شرایط هم بگم ک اول از همه شرایط سنی مهمه ک از ۱۸ سالگی شروع میشه و بستگی ایرلاین داره ولی خب تا ۲۶ سالگی هستش 

بعد از اون قد تاثیر زیادی داره و تو ایرلاین های ایرانی حداقل قد برای خانم ها ۱۶۵ هست و وزنشون هم باید BMİ لازم رو داشته باشه یعنی یک قد و وزن مناسب

داشتن سلامت جسمی و روانی خیلی مهمه و شما قبل از استخدام باید یک چکاپ کلی شید 

و در اخر هم شما حتما باید حداقل مدرک دیپلم و مدرک مهمانداری رو داشته باشید

و بعد ازتون مصاحبه میگیرند و اگه شرایط لازم رو داشتید استخدام اون ایرلاین میشید

بازم اگه سوالی بود من در خدمتم🥰🙏🏻

Flight Attendant✈️👩🏻‍✈️سوالی راجع به مهمانداری هواپیما داشتید درخدمتم🙏🏻  
خب اعتماد ب نفس مرده رو میرسونه  این همه خانم مطلقه بدون بچه یا حتی با بچه  دوست خودم با ...

دلیل نمیشه هرچیز عرفی درست باشه فرهنگا غلط باید عوض شن اگه کسی ام خواستگار نداره ربطی به خواستگار داشتن بقیه نداره

حالا چرا حالت خرابه ؟ مگه ادم طلاق گرفته و بچه دار حق ازدواج نداره یا جزام داره

حق ازدواج دارن جزام هم ندارن ولی توقعشون زیاد اکثرا اطرافم دیدم زن مرده یا طلاق داده رفته دختر گرفته

با یکی هم رده خودش ازدواج کنه نه با دختری که تاحالا ازدواج نکرده

من اصا نمیفهمم هم رده یعنی چی اصا کی رده ادمارو مشخص میکنه که کسی که طلاق گرفته حتماا بایذ با طلاق گرفته ازدواج کنه مگه قانون طبیعته 

کاش جر می‌دادی زنداداش و مادرشو 

میگف بهتر از این چه بهتر پولدارم هس

چند بار حرف پروند اینکه تو این سن دیگه کسی نمیاد بگیرتش حتی از مهریه و...کم میکنن

ممکنه از این کاربری دوتا ابجی استفاده کنن با ما سرد نباش سرما میخوری😏پر رو قرنیه مشکی🎵قلدر چارشونه کشتی!... 🎵💃