الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هفته ی پیش حسابم خالیه خالی بود.ساعت 5صبح پیام اومد از طریق حواله 98هزارو دویست واریز شد ب حسابم.هیجی دیگه خرجش کردم این هفته باید برم بانک پس بدم عذاب وجدان دارم
من میترسم پام به پلیسو دادگاه بازبشه شوهرم امروزپلیس فتااطلاع داده
نه بابا ترس نداره مثلا بابام یه بار پیگیری کرد دید چک ۷ ،۸میلیاردی سهام یه جایی بود اشتباه زده بودن یا مثلا چک میبرد کارمند بانک صفرارو بیشتر میزد و ...
برو بانک حتما چون از چند نفر مختلفه بو داره یه وقت برات دردسر نشه
مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
نه بابا ترس نداره مثلا بابام یه بار پیگیری کرد دید چک ۷ ،۸میلیاردی سهام یه جایی بود اشتباه زده بودن ...
اخه این میگه چندنفر مختلف بوده
اگه اشتباه پیش اومده بود از یه نفر بود
مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)