2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلیس فتابرم چجوری میفهمه به چه دلیلی واریزشده؟

گاهی شماره حساب ب اشتباه وارد میشه

چندوقت پیش داییم میخواست برا زنش پول انتقال بده شماره حسابو اشتباه شد ۵۰۰ رفت ب حساب یکی دیگه پیگیری هم کرد ولی اون طرف بر نگردوند

بیخیالی تنها راه تحمل رفتار عجیب آدماست.!
چقدره؟  کاش این اتفاق واسه من بیفته ولی صاحب پول سراغ پولش نیاد ای خدااااا ینی میشهههههههه🥺🥴

من یبار یکی یه شارژ ۱۰۰۰ اشتباهی زده بود برام پیام داد برگردون 😑⚰️

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
اگه مال یه ادم بدبخت باشه چی مثلا خرج دارو ودکترش باشه

عزیزم شوخی کردم اونو اموجی خنده گذاشتم که 

اگر بانک باشه که خودش برمیگردونه

اگرم نه باید بره بانک اطلاع بده از  شماره کارت طرف میفهمن کیه باز برگشت میزنن براش

خیلی خیلی خطرناکه ...سریعا اعلام کنید .. اینا اکثرا کلاهبرداری یا پولشویی هست وواگر اعلام نکنید شریک جرم محسوب میشید 

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

خیلی خیلی خطرناکه ...سریعا اعلام کنید .. اینا اکثرا کلاهبرداری یا پولشویی هست وواگر اعلام نکنید شریک ...

توروخدانترسونین منو سنی هم ندارم بعدیهوبیان بگن دستگیرت میکنیم چه غلطی کنم

عزیزم شوخی کردم اونو اموجی خنده گذاشتم که  اگر بانک باشه که خودش برمیگردونه اگرم نه باید بره ...

من یبار یکی بیست هزار تومن اشتباه فرستاد دهنمو سرویس کرد از زنگ زدن  شوهرم نبود شماره غریبه جواب نمیدم یک روز زنگ زد تا شوهرم اومد دادم زنگ زد طرف

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
گاهی شماره حساب ب اشتباه وارد میشه چندوقت پیش داییم میخواست برا زنش پول انتقال بده شماره حسابو اشتب ...

ااااا چه حروم خور بوده 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺