2777
2789
پلیس فتارفتم.حالا همین سوالم روببینم کسی میتونه جواب بده یانه.اینکه اونا دلیل واریزی رومیفهمن یانه؟ ...

میرن سراغ کسی که پول برات زده

اونا خودشون بلدن بقیشو نمیدونم😬

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا میرن😶عجب

اره دیه

مشاور کنکورم .اگه مشکل مالی داری با هزینه کم مشاوره میدم(خودم دانش اموز دارم منتها این امکان رو برای این گذاشتم که مشکل مالی باعث نشه کسی نتونه پیشرفت کنه😊)
مثلا امکانش هست یه کلاهبردارجعل شخصیت کنه باشماره کارت من کلاهبرداری کرده باشه ازکسی؟پولش به حساب من ...

یاچمیدونم ازینجورداستانا

نمیدونم چزااسترس دارم حس میکنم قراره اتفاق بدی بیفته منو متهم کنن به کارنکرده

حتما برو بانک و پلیس فتا

ممکنه از حساب شما برای کلاهبرداری استفاده شده باشه که شماره حساب خودشون پیگیری نشه

حتی اگه کسی خودش زنگ زد و گفت اشتباه واریز کرده بازم به پلیس اطلاع بدین

بری پلیس فتا .بیچاره نرو.بری همونجا ازت میگیرینش می‌ره جیب خودشون.نگه هش دار یه چند وقت.اگه کسی پیگی ...

مال خودشه؟ چجوری شد مال خودش؟ شما چه راحت میگیرد! اینجوری که روزیتون حلال و حروم قاطی میشه!!! بچه ندارید؟ براتون مهم نیست؟ شاید یه نفر موقع وارد کردن شماره حساب، بجای عدد 2، مثلا 3 رو وارد کرده به جای صغری اصغری ریخته به کارت کبری اکبری.

اینقد نسبت به حلال و حروم بی تفاوت هستی حودت به کنار، چرا این چیزا رو برای بقیه عادی جلوه میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پلیس فتابرم چجوری میفهمه به چه دلیلی واریزشده؟

عزیزم برو بانک. بگو یه پولی اومده به حسابم منشأش معلوم نیست. خودشون برات چک میکنند. هزارتا احتمال هست. ممکنه پولشویی باشه و بعد صاحبش بیاد سراغت. اصلا ممکنه یکی داره امتحانت میکنه ببینه چقد برات مهمه که از کجا میاد پول

مال خودشه؟ چجوری شد مال خودش؟ شما چه راحت میگیرد! اینجوری که روزیتون حلال و حروم قاطی میشه!!! بچه ند ...

گفتم نگه هست داره یه چند وقت.اگه کسی نبود پیگیرش اونوقت خرجش کنه.بنظر تو. بدش کمیته امداد چطوره.من خودم چند بار اشتباه ریختم حساب دیگران.پیگیرش ام نبودم.گفتم توش جونش .چون من مقصر بودم عجله کردم اون طرف که گناهی نداشته

عزیزم برو بانک. بگو یه پولی اومده به حسابم منشأش معلوم نیست. خودشون برات چک میکنند. هزارتا احتمال هس ...

اخه این احتمال هم هست ازکسی پول میخواستم بعدباشماره حساب کس دیگه زده باشه برام.مثلا اینم میفهمن اگه همچین چیزی باشه؟

اخه این احتمال هم هست ازکسی پول میخواستم بعدباشماره حساب کس دیگه زده باشه برام.مثلا اینم میفهمن اگه ...

خب اسم صاحب حساب رو میگه بهت دیگه. ببین مشیناسیش که بخواد طلبی که داشتی رو پس بده یا نه.

برای همسرم چند وقت پیش این اتفاق افتاد 2 میلیون اومد حسابش. بعد رفت بانک گفت از طرف آقای ایکس اومده، همسرم هرچی فکر کرد همچین شخصی رو یادش نمی اومد. دیگه تلفن طرف رو پیدا کرد و زنگ زد. اون گفت دو سال پیش اومدی برای کارکنان اداره ما کلاس آموزشی گذاشتی این حق التدریس اونه