2777
2789
عنوان

خدایا این حجم از پررویی نمیگنجه . جاریم بلاکم کرد🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 5658 بازدید | 158 پست
نه خانم عقده ای نیست  بلاکت کرده که مانع کارش نشی  این دخترشوهم بفرسته خونت میشه جاسوس خ ...

یعنی اعصابم خورد بود از صب الان بدتر دلشوره گرفتم

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

من باشم نمیزارم بیاد خونم بی رودروایسی

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی بهتره از موضعت کوتاه نیای وگرنه به ریشت بعد میخنده بگو اینجا خونه منه زندگی مشترک منه نه تو که تعیین تکلیف کنی برام 

البته باید ببینی شوهرت پشتته یا هرچی داداشش گفت بگه چشم 

زنگ بزن به شوهرت و مادرشوهرت و فک و فامیل

دعوا بگیر

بگو حق نداره از غذایی که میپزم بخوره

اگه به من ربطی نداره و به عموش سپرده با عموش بره بیرون و با عموش برگرده

صداشم نشنوم

بخصوص دست پیش بگیر بابت توهینی که بهت کرده. قسنگ گفته تو بدتربیت و نااهل بودی

یه جوری برین بهش دیگه تخم نکنه سمتت بیاد

بدم بهش گفتی

هی تو لفافه و با ادب

رک میگفتی من نمیخوام دخترت بیاد اینجا

اگه علیرغم میلم پاش برسه اینجا من بلایی سرش میارم راه خونه رو گم کنه

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم
یعنی اعصابم خورد بود از صب الان بدتر دلشوره گرفتم

برای شوهرت توضیح بده بگوهزارجورگرفتاری پیش میاد انگارجاریت ببخشیدبازیردستش حرف میزنه

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
اسی بهتره از موضعت کوتاه نیای وگرنه به ریشت بعد میخنده بگو اینجا خونه منه زندگی مشترک منه نه تو که ت ...

شوهرم راضی نیست 

ولی میگه اگه چیزی بگم داداشم قهر میکنه حوصله دردسر ندارم بذار بیاد

چرا همونجا خونه خودشون نمیره مدرسه!!!!!!!!!!!!!!!

چون حومه شهر خونه گرفتن باباش میگه اون منطقه که شمایید بهتره هم موقعیتش هم کادر مدرسه اش تا بیاد خونه شما

زنگ بزن به شوهرت و مادرشوهرت و فک و فامیل دعوا بگیر بگو حق نداره از غذایی که میپزم بخوره اگه به م ...

والا از این صحبتا نداشتیم اینجوری هیچوقت 

نمیدونم چون گفتم نیاد اینجوری کرد یا چی 

کپ کردم خودمم

چقدر شوهرت بی عرضه است.

چقدر جاریت عوضیه.

بشین الان گریه کن بیدار شد بگو نگاه زن داداشت ب من میگه تربیتت بده و نا اهل بودی.

بعدشم قشنگ پرش کن.

چه پررو واقعا خونه خودشو 40 دقیقه راهه سرویس بگیرن اون سر دنیا ک نیست.

حتما با مادرشوهرتم بگو ک بهت چی گفته.

[QUOTE=207299458]شوهرم راضی نیست  ولی میگه اگه چیزی بگم داداشم قهر میکنه حوصله دردسر ندارم بذار بیاد[/QUOTE

اه شوهرمنم این کلمه میگه حوصله دردسر ندارم 

منک یه جاری دارم زن و شه. صبح تا شب شب تا صبح دنبال پول جمع کردنن دائم سرکارن بچه اشونا میارن خونه مادرشوهرم اونا هولش میدادن خونه من شوهر هیچی نمیگفت البته خونه نبود که چیزی بگه منم کلافه شدم پریدم بهشون الانم راهشون نمیدم 

خودتا بزن به اون در یا جای بچه اس یا جای تو 

نمیتونی بچه اش بفرسته مدرسه بشینه تو خونه ترک تحصیل کنه غلط کرده بچه اورده 

چون حومه شهر خونه گرفتن باباش میگه اون منطقه که شمایید بهتره هم موقعیتش هم کادر مدرسه اش تا بیاد خون ...

بچه دبیرستانی تو‌خونه عمو معذب میشه مسلما شمام معذب میشین این دیگه چه پدرمادریه این بچه بیچاره داره اصلا درکی از سنش ندارن !!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست