2777
2789
عنوان

خدایا این حجم از پررویی نمیگنجه . جاریم بلاکم کرد🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 5658 بازدید | 158 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به برادرشوهرت بگو زن و شوهری طلبکارین و برا مردم بچه آوردین انگار و من پرستار بچه شما نیستم و به زنت بود بجای یللی تللی و خوشگذرونی  بیاد بچه ش رو نگه داره آوار سر مردم نکنه

اصلا من‌میگم به شوهرت ‌‌‌‌‌‌‌‌بگویا من یا خانواده داداشت تمام 

میگه داداشم 😐 این که از خانواده اش نمیزنه

تا بیدار بشه بهش نشون میدم میگم زنگ بزنه داداشش

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

این کیه دیگه😲

بازم بهش پیام بده سکوت نکن

شده برو ب برادرشوهرتم بگو

کوتاه نیومدن دیگه همون اول سنگاتو وابکن اتمام حجت کن بگو فرداپسفردایی بچت تب کرد نیایی یقه منو بگیری دخترت اومده خونه عموش بقیش بمن ربطی نداره

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
نه به جان مادرم  من خودم الان موندم توش  چیزی نگفتم که اینجوری کرد عقده ای

نه خانم عقده ای نیست 

بلاکت کرده که مانع کارش نشی 

این دخترشوهم بفرسته خونت میشه جاسوس خونت وزنگیتوبهم ممکنه بریزن 

من اززندگیتون خبری ندارم درحدتاپیکت جوابت دادم چون اعصابم ازدست جاریت خوردددد شد😡

بگو احمد و رضا خودشون میدونن یعنی چی زنیکه اوسکول 😒

بگو توله ی تو میخواد بیاد تو خونه من چتر بشه اونوقت به من ربط نداشته باشه؟مگه میشه؟

بعضیا چقد وقیح هستن زنیکه قشنگ داره بچشو میندازه بیرون

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
همين الات به برادرشوهرت زنگ برن لگو تا الان دلم ميسوخت مبخواستم در راه خدا بچتون رو زحمتشو قبول كنم ...

من میترسم 😐همشون میریزن سرم 

شوهرم باید بگه

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

پیام بده من نمیتونم دخترشما روبپذیرم اینجا خونه منه مسئول این خونه منم حتی شده به دعوا بکشه یعنی چی ،فردا هزارجوراتفاق میوفته قبول نکنه مریضی وناخوشی هست چیزی بشه پات گیر الان میگه نه ولی مطمئن باش بهت خرده میگیرن

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت

نمیتونستی بچه نگه داری و مدرسه بفرستی غلط کردی درستش کردی که حالا بفرستی در خونه ی این و اون.

خیلی دوست داره بچش تو شهر درس بخونه یه اتاق نزدیک مدرسه کرایه کنه و خودش و دخترش زندگی کنن.