2777
2789
عنوان

خدایا این حجم از پررویی نمیگنجه . جاریم بلاکم کرد🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 5658 بازدید | 158 پست

منم یه چیز بگم... دیشب همسرم زنگ زد داداشش کمن فردا میام.... اونا شهرستانن..... بعدش برادر شوهرم زنگ زد به همسرم گفت اره تو اگه بیای خانمم معذبه..... برو خونه ی خواهرمون....... 

بماند که همسرم حق گدری به گردنش داره..... واسه ناهار و شام هم نمیخواست بره هاااا..... فقط شب واسه خواب... 

چرا چون خونه ی پدریشونه و دوتا اتق خالیه اونجا

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ببین قشنگ انگار خدمتکار در خونه اش بهش پیام داده 😐😐😐اینو من پرینت میگیرم فردا که رفتم قهر خونه با ...

اره جدی بگیر حتما الان جلوش درنیای دیگه سوارت میشن .حتما خشن و‌جدی برخورد کن که رابطه کات شه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اوسکوله

بگو احمق پخت و پز و مواظبت و شستن و رفتن با منه بدبخته شوهرم صبح تا شب میخواد بره سرکار که میگی به تو نسپردم به عموش سپردم

بره به درک بابا چه پرروعه 😒

با شوهرت حرف بزن بگو من نمیتونم از پسش بربیام خدایی نکرده فردا اگه اتفاقی براش بیفته صد تا صاحاب پیدا میکنه

هر جور شده نذار بیاد پیشت پرروی بی تربیت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

تو کَتم نمیره😳

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
بلاکم کررررد  زنگ زدم هم رد تماس داد

به شوهرت بگو 

پیامارو نشون بده 

به خانواده شوهرت بگو 

اصلا دعوا راه بندازه حق باتوعه

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

چقدر پرو اخه😬😳

انگار وظیفته🤯

از اونور میگه دخالت نکن🤯

ولی پس فردا ی اتفاق افتاد میندازه گردن شما🤐

دخترش قراره بره دانشگاه؟؟ 

دختری در من ساز امیدواری می نوازد💃🍂

تقصیرجاریت نیست 

مقصرشوهرته که اینقدپرروشون کرده 

من ازروابطتون خبرندارم نمیدونم اونهاهم تاحالا چه فداکاریهایی درحقتون کردن 

ولی اگه حقی گردنتون ندارن شوهرتو بزار روبروشون 

اینهاپرروتر ازین حرفان

تقصیرجاریت نیست  مقصرشوهرته که اینقدپرروشون کرده  من ازروابطتون خبرندارم نمیدونم اونهاهم ...

هیچییی من تا الان تو این چند سال هیچی به جز دردسر از اینا ندیدم 

دنیای من اونیه که خودم میسازم...