2777
2789

سوال منم جواب بدید اگ‌کسی هس🤍

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بپرس سوالتو عزیزم

حس ششمی عزیزم؟؟؟؟؟؟

میشه بهم بگی خصوصیات عشقم؟؟؟؟؟بهم میرسیم؟؟؟زمانش کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهترین دین جهان،❤عشق❤ است! دنیا زیباست هرجا برود دین عشق💕
میشه یادم بدی واسه هک تلگرام از راه دور همچین امکانی هست بدون دسترسی ب گوشی طرف

بعله میشع

اهدای عضو،اهدای زندگی💚🌱من حامی اهدای عضوم💝    #عشقپلیسی ام...تُ مَرا جانُ جَهانی♥️                                "باگ انسانیت فقط اونجاش ک تو اوج منطق دلت میلرزه"            *کار هک دیگ انجام نمیدم*                                                                                                   
بهم یاد میدی  رایگان 🙁

😐💔

حس ششمی عزیزم؟؟؟؟؟؟ میشه بهم بگی خصوصیات عشقم؟؟؟؟؟بهم میرسیم؟؟؟زمانش کی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تو فامیل که معروفم ب حس ششم😀😁

فکرمیکنم ی خورده ادم عصبی باشه..ته دلش خیلی دوست داره..باهاش راه بیا همیشه..اره می‌رسید مطمعنم..حسم میگهههه تا۶ماه دیگه خبرهای خوبی بهت می‌رسه 🥰