2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلم  یعنی با اینا خوب شدی ژل شستشو چ مارکی

ببین پد و دستمال پارچه ای استفاده کن بهت قول میدم یه بار که خوب شی اگه از همسرت نگیری اصلا خبری از عفونت نبینی بیشتر عفونتای زنانه از همین پدهای یه بار مصرفه خیلیامون هم به این مواد داخلشون حساسیت داریم 

ببین پد و دستمال پارچه ای استفاده کن بهت قول میدم یه بار که خوب شی اگه از همسرت نگیری اصلا خبری از ع ...

ممنون حتما استفاده میکنم دیگه کلافه شدم خیلی عذیت میشم

اینا چیه از کجا تهیه کنم 

پد پارچه ای 

من از همین پیج parsapad خریدم توی اینستاگرام میتونی چنتا پیج دیگه هم پیدا کنی که پد پارچه ای میفروشن اینا رو میشوری و بعد دوباره ماه بعد استفاده میکنی هم بخودت کمک میکنی خارش نمیگیری هم در پولت صرفه جویی میشه هم به طبیعت زباله تولید نمیکنی 

ممنون حتما استفاده میکنم دیگه کلافه شدم خیلی عذیت میشم

میدونم خارش واژن چه حس بدیه منم یه زمانی داشتم نه میتونی خودتو بخارونی نه میتونی ندیده بگیریش میره روی مخ آدم 

امیدوارم درمان بشی هر چه زودتر

اینستا ندارم

میتونی موقتی نصب کنی؟ جای دیگه ای ندیدم ازینا داشته باشن که بهت بگم ازونجا بخری من خودم اگه ازینا به نتیجه نمیرسیدم واقعا اینقدر بهت پیشنهاد نمیکردم که پد یه بار مصرف رو کنار بزاری 

اگه تونستی کاپ قاعدگی بگیر اون هم بهتره نسبت به پد یه بار مصرف 

میتونی موقتی نصب کنی؟ جای دیگه ای ندیدم ازینا داشته باشن که بهت بگم ازونجا بخری من خودم اگه ازینا به ...

شوهرم خیلی با اینستا مخالف خودش هم داره نمی ذاره من حتی دست ب گوشیش بزنم 

ولی سعی میکنم پیدا کنم ممنون ک راهنمای کردی عزیزم