2777
2789
عنوان

حرف زدن بچه

77 بازدید | 4 پست

سلام من بچم ۴ سالشه ولی نمیدونم چرا تو بیان بعضی کلمات تپق میزنه یعنی اول کلمه رو می کشه مثلا میخواد بگه یه بار میگه یییییییه بار . البته وقتی شعر می خونه اینجور نیست روون می خونه به نظرتون چیکار کنم خیلی نگرانم این عادیه یا نه.

کسی هست که بچش اینجوری باشه . چیکار باید کرد

دختر منم همین سنه تقریبا میخواست بگه دوست دارم باهات دوست باشم رو میگف دوست دارررررررررم باهات دوس باشمممممممم.انقدر قشنگ حرف میزد ما عشق میکردیم اما از سرش افتاد😂چند ماه اینجوری بود 

احتمالا برای پسر شما هم از سرش بیفته 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

ای جاااان ..تبق یا لکنت ؟ یعنی زبونش گیر میکنه؟  گرچه هر دوتاش هم باشه ایرادی نداره.لکنت وقتی باید پیگیری بشه که زیاد تکرار میشه و نمیتونه حرف رو بیان کنه . مثلا روی حرف س سلام میگه سسسسسسلام یا داره یه جمله میگه وسطش یه حرف رو چتد بار تکرار کنه . این لکنت هست که باید پیگیری بشه و هر چه زودتر باشه بهتر. چون ما خانوادگی لکنت داشتیم😜😜 نگرانی هم نداره .اونایی که خیلی پیشرفته هستن راحت با گفتار درمانی خوب میشن . اما بعصی بچه ها نازشون اینه . یعنی کلا با فیلم حرف میزنن . کما اینکه شما میگی شعر رو خوب میخونه . کسی که لکنت داره وسط شعر هم گیر میکنه . نگران نباش . از الان بیشتر زیر نطر بگیر . مثلا بگو بعصی جملات رو بعد از شما تکرار کنه . ببین کامل میگه یا وسطش گیر میکنه . اصلا نگرانی نداره . حواست جمع تر باشه ایشالا چیزی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم همین سنه تقریبا میخواست بگه دوست دارم باهات دوست باشم رو میگف دوست دارررررررررم باهات دوس ب ...

یعنی خوب شده الان. من چند وقت اینجوره احساس میکنم داره بدتر میشه نمیدونم شاید هم من حساس شدم