2777
2789

دیگه واقعا نمیتونم تحمل کنم بچه رو هم نمیخوام

با تلاش خیلی زیاد یکم حالمو خوب میکنم ولی شوهر آشغالم باز به این حال روز میندازه 

نمیدونم اصلا چجور توضیح بدم داغونم داغون 

شوهرم اصلا آدم درستی نیست اصلا 

نه یه قرون خرجم میکنه نه میبرتم تفریح مثل زندانی ها تو خونه زندانیم کرده 

تو خونه هم به همه چیز گیر میده یکم بخوام جوابشو بدم داد میزنه سرم فحشم میده تهدید به کتک میکنه 

صبح تا شب خونه مادرشه و کافیه چپ نگاهشون کنم دعوا راه میندازه 

پیش همه آبروم رفته به خانوادم احترام نمیزاره 

هیچ ارزشی برام قائل نیست تحقیرم میکنه اجازه هر نوع دخالتی به خانوادش میده 

منو با خواهرش تحقیر میکنن چیزی هم بگم مشت و لگده که حوالم میشه 

خانوادم بخاطر بچه قبولم نمیکنن دیگه ولی منم آخه چجور تا آخر عمرم با این بمونم آرامش برام نزاشته😭😭😭😭😭

الان بزارید ماجرای امروزو بگم بهتون بگید حق با کیه

بگو

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بچه رو نمیخوام یعنی چی؟ تو مادرشی تنها تکیه گاهش تویی . تو بارداری هورمون ها خیلی به هم میریزن فعلا فقط به فکر ارامشت باش گور پدر مامانش ایناو خودش . بزار چندماه از زایمانت بگذره بعد تصمیم قطعی بگیر الان وقتش نیست

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

به نظرم فعلا هیچ کاری نکن فقط پاشو برو خونه مادرت تا بعد زایمانتم اونجا باش الان فقط باید به سلامتی خودت و نی نی فکر کنی نه چیز دیگه ای

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

الان دیروز حالم خیلی خوب بود هر کاری هم میگفت میکردم 

بعد من رفتم جایی قرار بود بیاد دنبالم نیومد پیام دادم من ساعت هاست اینجام دارم اذیت میشم بی دعوت چجور بمونم شام 

گفت نه بمون شب میام دنبالت 

صاحب خونه هم نه پا میشد شام بزاره نه تعارف میکرد 

دوباره پیام دادم اگه نمیتونی بیای راه طولانی نیست که خودم پیاده میرم چندتا محله همش فاصله بود 

گفت نه اصرار کردم بازم قبول نکرد 

ساعت ها اونجا نشستم هم از خجالت مردم هم حس خوبی نداشتم دیگه شب شد پیام دادم بیا دیگه کارت که تموم شده 

گفت رفتم شهر دیگه رفیقمو بروم کار داشت 

نیومد دنبالم تا ساعتای ۱۰ اینا اونا رسوندن منو

منم یکم دلخور بود با حالت طلبکاری اومد خونه که چیشده مگه یه. شام موندی هی فرت و فرت پیام میدی 

گفتم بحث شام نیست دو قدم راهه مگه من زندانیم یا برده که نمیزاری 

گفت شکم داری خوشم نمیاد. نگات کنن 

خلاصه قهر کرد رفت

الان دیروز حالم خیلی خوب بود هر کاری هم میگفت میکردم بعد من رفتم جایی قرار بود بیاد دنبالم نیومد پیا ...

واسه بقیه همه کاری میکنن به زنشون که میرسه انگار هیچ وظیفه ای ندارن😒

الان دیروز حالم خیلی خوب بود هر کاری هم میگفت میکردم بعد من رفتم جایی قرار بود بیاد دنبالم نیومد پیا ...

چرا اسنپ نزدی

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.