2777
2789
من برا اینکارا دس پاچه میشم میترسم گند بزنم اعتماد بنفسم بیاد پایین

الان علت تاپیک‌من دقیقا همینه عزیزم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رانندگی یه تجربه ی جدیده که شما هیچ تجربه ی قبلی ای ازش نداشتید پس طبیعیه که یه مقدار استرس داشته با ...

چقد حرفهاتون قشنگ وپراانگیزه ان امیدوارم منم بتونم موفق بشم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
از چیِ دوچرخه میترسین؟با دوچرخه که نمیشه کسی رو زیر گرفت  کلاه و وسایل ایمنی بخرین تمرین کنین ...

میترسم اصلا دقیقا هم نمیدونم علتش چیه ازاینکه نتونم‌سریع و به جا ترمزکنم یا نخورم‌زمین‌ ماشین بیاد یا ادم یا دوچرخه ازکنارم‌رد بشه دیگه تموم فوری قبلش می ایستم از جای پیاده رو ها نمیتونم‌درست رانندگی کنم میترسم کسی بیاد نتونم‌کنترل کنم بخورم‌زمین یا ب اون بزنم‌😐خیلی دلیل های مسخره،

صد در صد

خیلیا

همه که نترس نیستن از اول

فقط میتونم بگم تا میتوني سوار ماشین بشو که ابعادش دستت بیاد

خیليييييي اسون میشه و دیگه اندازع قبل نمیترسي

بهت قول میدم🦋

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

ما خانما اصولا واسه همین ترساس ک انگشت شمار رانندهای خوبی میشیم.کسایی ک ترس دارن شاید بتونن ی راننده بشن ولی ن ی حرفه ای.باید ب خودمون اعتماد کنیم خودمونو قبول داشته باشیم.ما میتونیم

تو رانندگی تمرکز خیلی مهمه

بهت پیشنهاد میکنم اول همه کارای ناتمومت رو تموم کن بذار کنار مثلا کتابی که نصفه ول کردی تکلیفشو مشخص کن

حالا حتما لازم نیست بخونیش ولی رو کاغذ بنویس ۲۰۰ صفحه مونده هر شب قبل از خواب ۱۰ صفحه میخونم تا فلان تاریخ تمومش میکنم یا مثلا به این کتاب به این دلایل علاقه ندارم پس میفروشمش یا اهداش میکنم و...

حتی قبل از تمرین اگه خونه‌ت نامرتبه یا ظرف نشسته داری انجامش بده 

فایلهای باز ذهنیتو ببند به افکارت نظم بده بذار ذهنت آزاد بشه واسه چیزای جدید

گواهینامه گرفتن که آسونه ولی بعدا سوار ماشین شدن سخته بعضیا کلا میترسن سوار بشن حتی با اینکه گواهینا ...

اره اینم مهمه ،نمیدونم واقعا میشه برای همیشه این ترس رو ازبین ببرم یانه،امیدوارم موفق بشم

تو رانندگی تمرکز خیلی مهمه بهت پیشنهاد میکنم اول همه کارای ناتمومت رو تموم کن بذار کنار مثلا کتابی ...

خیلی ممنونم بابت راهکارهای خوبتون اینارو حتما ب ذهنم میسپارم