2777
2789
ما خانما اصولا واسه همین ترساس ک انگشت شمار رانندهای خوبی میشیم.کسایی ک ترس دارن شاید بتونن ی راننده ...

انشاءالله همینطوره ک شما میگین امیدوارم اگه موفق شدم گواهینامه بگیرم ،،،گواهینامه ام خاک نخوره و بتونم رانندگی ام ادامه بدمش

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
از چیِ دوچرخه میترسین؟با دوچرخه که نمیشه کسی رو زیر گرفت  کلاه و وسایل ایمنی بخرین تمرین کنین ...

بنظرتون قبل از ثبت نام و شروع تمرین فیلم یا کلیپی ببینم کمک میکنه واسه رانندگی  ؟از یوتیوب یا گوگل 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون قبل از ثبت نام و شروع تمرین فیلم یا کلیپی ببینم کمک میکنه واسه رانندگی  ؟از یوتیوب یا گ ...

بله خیلی 

حتی اگه با عملکرد اجزای خودرو هم آشنا بشید خیلی تاثیر داره

اینجوری مثلا متوجه میشید که چرا میگن زیاد نیم کلاچ نرو یا چرا میگن دنده مُرده نرو

بله خیلی  حتی اگه با عملکرد اجزای خودرو هم آشنا بشید خیلی تاثیر داره اینجوری مثلا متوجه میشید ...

ممنونم از وقتی ک واسم گذاشتین🌹