2777
2789
مبارکت باشه عزیزم .تجربه ای داری واسه رانندگی و چطور استرس وترس رو موفق شدی ازبین ببری 

فدات بشم

ترس الکیه

من مربیم دید خیلی میترسم روز دوم منو برد مرکز و شلوغ ترین جای شهر جوری ک تو ترافیک موندم

همونجا ترسم ریخت

اصلا ترس نداره خیلی حس قشنگیم میده رانندگی ب ادم

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

منم اولش میترسیدم اما به مرور که به همه چی مسلط شی یاد میگیری و لذت میبری و دیگه ترس یادت میره 

اعتماد به نفس داشته باش همه که از تو شکم مادرشون راننده نبودن اونا هم یه روزی مبتدی بودن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تجربه ات رو میگی چطور بود چقدر طول کشید یاد بگیری واینکه چطور ب ترست غلبه کردی؟؟

4. 5 ماه طول کشید تا کامل ترسم بریزه ، زیاد تمرین کردم وقتی مسلط شدم ترسم ریخت

❤ دوست دارم ❤
منم خیلی میترسم با اصرار و تلاش همسرم گواهینامه گرفتم ولی بعد ۱۰ سال هنوز پشت فرمان نمیشینم و رانندگ ...

دقیقا من مشکلم همینه ترس رانندگی ب کنار اینم هست ک فرضا گواهینامه بگیرم و استفاده نکنم‌این خیلی بدتر از گواهینامه نداشتن هستش،چون واسه دوچرخه همین بلا سر من اومد همسرم بهترین دوچرخه رو واسم گرفته ولی من ترجیع میدم سوارش نشم ،بخاطر همین ب زور میتونم جاده مستقیم رو برم باهاش!!!خب چ فایده واسه همین تاپیک زدم از دوستان بپرسم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
4. 5 ماه طول کشید تا کامل ترسم بریزه ، زیاد تمرین کردم وقتی مسلط شدم ترسم ریخت

تحت نظر مربی فقط تمرین کردی یا کسی کمکت کرد؟؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من ب شدت میترسیدم  س روز پیشم گواهیناممو گرفتم😁😎

خب لطفا تجربه ات بگو مثلا رانندگی رو چطور میدونی اسون سخت چطور شد کامل یاد گرفتی؟

دقیقا من مشکلم همینه ترس رانندگی ب کنار اینم هست ک فرضا گواهینامه بگیرم و استفاده نکنم‌این خیلی بدتر ...

خب تو اول از دوچرخه شروع کن از فردا حتما سوار شو اول از کوچه های پهن شروع کن بعد کوچه های پیچ دار  و باریک با یاد گرفتن دوچرخه اعتماد به نفست واسه ماشین هم بالا میره

همه اولش میترسن   ماشین از لاین روبه رو  می اومد من  ازاین طرف نزدیک بود سکته کن ...

چقد عالی ،امیدوارم هرچی میگذره حرفه ای تر بشین

خب تو اول از دوچرخه شروع کن از فردا حتما سوار شو اول از کوچه های پهن شروع کن بعد کوچه های پیچ دار&nb ...

راستش امروز ب همین فکرکردم شنبه ویکشنبه روزای تعطیل هستن میخوام‌پسرم بره مهد بعد با همسرم بریم تنهایی بهتره ،چون اونجوری هی این‌وسط ن اینکه کامل هم یاد ندارم زود کم میارم وخسته میشم پسرمم واسه من بهونه میشه شاید انشاءالله دوشنبه یا سه شنبه ب بعد میرم‌واسه تمرین ،وقتی امروز ب همسرم گفتم خیلی تعجب کرد ولی نگفتم ک این واسه اینه ک ترسم بریزه ههه ولی ممنونم بابت ایده تون.حتما سعی میکنم‌ترس دوچرخه رو قبل ماشین سواری ازبین ببرمش انشاءالله فقط اگه خیلی هوا خراب بارانی نباشه

من گواهینامه دارم ولی میترسم پشت فرمون بشینم چون فکر میکنم نمیتونم خودم تنهایی ماشین بردارم برم تو خ ...

لطفا تو که یاد داری یه اهنگی ک خیلی دوستش داری پلی کن تو ماشین راحت رانندگی کن از مسیر های خیلی کوتاه شروع کن 

منم مثل شمام.میترسم برم ثبت نام

شما هم بفکرش باش عزیزم این واقعا واسه یه زن ب اعتماد بنفسش کمک میکنه همیشه نیازی ب برادر یا همسرت نیس ک ازشون بخوای جایی برسوننت یا اسنب یاوسایل نقلیه واقعا اینجوری خیلی بهتره